Hallo allemaal,
Ik ben al een tijd opzoek naar de juiste pan, alleen twijfel ik heel de tijd omdat ik tegenstrijdige berichten hoor. Ik wil op drie dingen letten: (1) gewicht (2) echt eten koken (3) prijs.
Ik heb begrepen dat titanum pannentjes het minste gewicht hebben, in tegenstelling tot bijv. aluminium. Dat zie je ook wel terug in de prijzen van de titanium pannen. Alleen nu heb ik gehoord dat je niet echt kan koken met titanum pannen, en dat je eigenlijk alleen water er mee kan koken. Klopt dit volgens jullie?
Hopelijk helpt dit in mijn zoektocht naar de juiste pan (en als iemand advies wil geven over een pan, of een pan te koop wil aanbieden, graag!)
Alvast dank
Ik ben al een tijd opzoek naar de juiste pan, alleen twijfel ik heel de tijd omdat ik tegenstrijdige berichten hoor. Ik wil op drie dingen letten: (1) gewicht (2) echt eten koken (3) prijs.
Ik heb begrepen dat titanum pannentjes het minste gewicht hebben, in tegenstelling tot bijv. aluminium. Dat zie je ook wel terug in de prijzen van de titanium pannen. Alleen nu heb ik gehoord dat je niet echt kan koken met titanum pannen, en dat je eigenlijk alleen water er mee kan koken. Klopt dit volgens jullie?
Hopelijk helpt dit in mijn zoektocht naar de juiste pan (en als iemand advies wil geven over een pan, of een pan te koop wil aanbieden, graag!)
Alvast dank