Lijst met buitensportwinkels


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo dan,

Steeds vaker merk ik dat de [a href="http://www.hiking-site.nl/winkels.php"]lijst met buitensportwinkels[/a] niet helemaal meer up-to-date is en dat er nog steeds winkels op staan die niet meer bestaan of hun assortiment dusdanig hebben aangepast dat ze eigenlijk niet meer als buitensport-winkels genoemd zouden moeten worden.

Mocht jij in de lijst winkels bij je in de buurt zien en denken dat ze beter niet op de lijst zouden kunnen staan, mail dat dan even! webmaster@hiking-site.nl

Je opmerkzaamheid wordt erg op prijs gesteld!

Raymond
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Sinds mijn ervaring in Barcelona met een gebroken gesp van mijn heupband, waar Raymond me nog uitstekend mee heeft geholpen, is een lijst met buitensportwinkels in steden met een luchthaven wellicht een aardige suggestie voor uitbreiding.

Dus niet alleen voor pech maar ook om even die gastankjes voor je trip op te halen.
 
Cees Zegwaard Sport in Naaldwijk zit er al een tijdje niet meer. Nou missen we daar op outdoorgebied niet veel aan, ik heb er welgeteld 2 rugzakken van Deuter gespot....
 
Bakker Sport in Bodegraven is een tijdje geleden al verhuisd naar de Kerkstraat 50 2411 AE Bodegraven Telefoon: 0172 - 645603 en heet tegenwoordig Sport 2000 Bakker.

De naamswijziging geldt volgens mij voor alle Bakker Sport vestigingen in Nederland.

Conny
 
Breedeveld in Leiderdorp bestaat ook niet meer.
Deze staat er zelfs 2 x in, ook onder Kampeer- en Zwerfsport Breedeveld.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Ook even opruimen:

Verzijl Sport BV (St. Anthoniestraat 11 in GOUDA, deze vestiging is niet meer, die andere nog wel.

Randstad Kampeersport
Mercuriusweg 16, 2741 TA, WADDINXVEEN, 0182 - 613488
Is ook opgeheven.

Redelijk nieuw in Gouda is een Vrijbuiter. adres heb ik even niet voorhanden
 
Carl Denig in Den Haag verhuist per 1 april naar een nieuwe filiaal aan de Korte Poten 27.
 
Ah, maar het gaat mij meer om de huidige lijst. Heb namelijk het idee dat er redelijk wat winkels zich hebben aagemeld als zijnde buitensportwinkel, maar dan eigenlijk alleen maar 3 paar Lowa en Meindl hebben staan en 2 tubetjes Nikwax. En da's natuurlijk geen buitensportwinkel :)

Raymond
 
Ah, tja, wanneer is het een buitensportzaak??

Dump 2000 in Rotterdam, of in ieder geval de vestiging op de Watermanweg (what's in a name) heeft redelijk wat B-schoenen, een paar brandertjes (good-old Optimus Hunter bv.), wat dagrugzakjes en daar houdt het wel mee op. Verder kan je er terecht voor legerkleding, samoerai-zwaarden, dart zaken, luchtdrukpistolen en allerlei afgedankte legerdingen waarvan ik niet weet waar het voor is :)

Zelf zou ik het geen buitensportzaak noemen...maar wie ben ik?
Weet niet hoe het met de andere Dump 2000's gesteld is...

Overigens is de Daka Intersport, eveneens op de Watermanweg, soortgelijk. HEeft eigenlijk voornamelijk sportkleding, maar ook wat ski's, wat dagrugzakjes en soms een verdwaalde tent...

Groetz,
Dennis
 
I know, de grenslijn is ook heel lastig te leggen. Want bij sommige winkels met een klein assortiment weten ze je dan misschien wel weer heel veel te vertellen over die wandelschoenen :)

Raymond
 
Psies!!
Want zo weet ik in S-gravenzande en Poeldijk twee zaken te zitten die wel behoorlijk veel kijk op en spullen omtrent Nordic Walking hebben. Wat dat betreft hebben ze enorm veel keuze. Maar voor het echte outdoorgevoel moet je daar niet komen...
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

scoutshop Leiden is ook ter ziele, die is op een gegeven moment naar breedeveld's winkel verhuist, en toen die failliet gingen hield het voor de scoutshop ook op :(
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan