limonade poeder


Status
Niet open voor verdere reacties.
B

bahola

Guest
Vorig jaar heb ik in Canada kennis gemaakt met limonade in poeder vorm. Zakje poeder, water er bij, schudden en klaar is je limonade. Een prima uitvinding wanneer je een aantal dagen op pad gaat. Tenslotte kun je water bijna overal wel krijgen, en poeder weegt niets. En....(voor mij het grootste voordeel) je hebt eens een andere smaak te drinken dan altijd water. Alleen heb ik in Nederland nog geen limonade in poeder vorm kunnen vinden. Ongetwijfeld is het hier ook te krijgen, de vraag is alleen WAAR?????

Kan iemand mij vertellen of het hier ook te krijgen is (tuurlijk is het te krijgen, daar hebben de Canadezen het alleenrecht niet op!) en zo ja WAAR???? Ik heb zelf al gekeken bij C1000, AH (verschillende vestigingen), Bever (zelfs daar niet?), Kruidvat (wel isotone sportdrank in poedervorm), Sportwinkel (ook alleen isotone sportdrank in poedervorm.

Ik hoor het graag wanneer iemand iets weet.

Groetjes

Anne
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hoi Anne,

ik kan mij ergens herinneren ooit es limonade poeder (of wat er voor moet doorgaan) gezien te hebben, maar ik weet niet meer waar (of zelfs nog maar wanneer).
Ik weet wel dat de Lidl ice-tea in verschillende smaken en kleuren in poedervorm verkoopt. Misschien ook een leuk alternatief?

groetjes,
Jan
 
Hoi

Wij hadden op Spitsbergen ook limonade in poedervorm, weet niet meer hoe het heet, maar komt (volgens mij) van de Aldi. Smaakt wel aardig, niet super. Maar wat is er mis met een normale bus isostar? Ok, de bus, maar daar zijn hersluitbare zakjes voor uitgevonden...
Succes ermee

Groeten Arjen
 
Hoi,

In Frankrijk heb je sinaasappeldrank in poedervorm onder de naam TANG. Dat was vroeger ook in Nederland te krijgen (zo eind jaren '70 / begin jaren '80) maar ik heb het al heel lang niet meer gezien.
Het zou me overigens niet verbazen als een buitensportzaak zoiets heeft, maar dan van een merk waar je je helemaal scheel voor betaald.

Mogelijk ben ik komend weekend nog effe in Frankrijk (en anders met Hemelvaart wel). Zal eens kijken of het daar nog steeds te krijg is....

Groetz,
Dennis
 
In Rusland hadden we zakjes Yipee (ofzoiets) limonade poeder.
In NL (of ergens anders in Europa)heb ik ze nooit gezien.
Ik zal er eens op gaan letten want het is inderdaad wel erg lekker na een vermoeiende hike om wat suikers en kleurstoffen naar binnen te werken. Beter dan water alleen.

Cheers
Frank.
 
Bij de Aldi hadden ze sinasappelsap en appelsap in poedervorm, zakjes voor een liter. Tot zo'n 6 jaar geleden. Het was prima te drinken en erg goedkoop. Zal ze eens een meeltje sturen...
 
Hoi,

Bedankt allemaal voor de reacties. Ik zal zeker eens kijken bij Aldi, en Liddl. Toevallig kreeg ik gister ook nog te horen dat de Edah ook zakjes limonade poeder heeft.
Ik zal mijn speurtocht vervolgen.

Groetjes

Anne
 
>Bij de Aldi hadden ze sinasappelsap en appelsap in
>poedervorm, zakjes voor een liter. Tot zo'n 6 jaar geleden.
>Het was prima te drinken en erg goedkoop. Zal ze eens een
>meeltje sturen...

Ja, die bedoelde ik ook. Trouwens alleen de sinasappelsap nemen, die tropische vruchten en appelsap zijn niet te zuipen.
 
Hoi,

Als je ergens iets mocht vinden, laat het op deze site dan even weten. Er zijn vast meer geinteresseerden!

Groetz,
Dennis
 
>Als je ergens iets mocht vinden, laat het op deze site dan
>even weten. Er zijn vast meer geinteresseerden!
Limonadepoeder is te verkrijgen samen met een noodrantsoen van het Amerikaanse leger.
Ik heb deze noodrantsoenen bij Dump 2000 gekocht en per dagpakket zaten er ca. 3 of 4 zakje limonadepoeder bij. Pakketten zijn goed te eten en alles wat je minimaal nodig hebt zit erin zelfs wc papier etc.

Dus ik zou zo zeggen op naar de dump!

;-)
 
hallo allemaal,

hier een korte update: inmiddels heeeeeelemaal blij :) want....... bij de ALDI hebben ze deze week (vanaf woensdag 8 mei)IJsthee poeder in drie verschillende smaken (citroen, aardbei, en perzik) in de aanbieding. Limonade poeder heb ik nog niet gevonden, maar IJsthee poeder vind ik ook prima!

Tenslotte nog even dit:
Melkpoeder (ELK) in de gele pakken (en ik maar zoeken naar iets wat lijkt op een melk pak (wit dus)) is inmiddels ook weer volop te krijgen. Ik heb het gevonden bij de c1000 tussen de koffiemelk, maar ook COOP heeft het en zelfs AH heeft het weer in de schappen.

Voor een ieder die nog op zoek is naar vakantie eten en drinken HAPPY HUNTING. Ik ben zo goed als klaar voor de vakantie (7 juni naar Schotland).

Groeten en fijne vakanties allemaal.

Anne
 
Thankx,

Ik heb nog in Frankrijk gekeken maar niks gevonden.
Stormlopen op de Aldi dus !!

Groetz en prettige vakantie,
Dennis
 
Er zijn natuurlijk ook nog altijd van die buisjes met vitamine tabletten te krijgen (kruidvat, mischien ook Hema) die je moet oplossen in water. Je krijgt dan een soort limonade (fanta). Lijkt me ook een goede aanvulling op uitgezwete mineralen etc.

Frank.
 
Heb ik ook eens gedaan, waarschuwing, die tabletten zijn niet met 5 minuten uitgebruisd. Als je ze doet in een plastic bidon, hou dan het dopje de gehele dag open, anders komt er erg veel druk op bidon te staan. (althans dat was mijn ervaring)

Maar was inderdaad behoorlijk te drinken.
 
Let er wel op dat je dan de bruistabletten met vitaminen & mineralen neemt.
Er bestaan er ook die alleen vitaminen hebben of die met hoofdzakelijk Calcium of b.v. Magnesium.
Die moet je dus niet hebben.

C.M.
D'oude Vos.

(Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Ik heb weer een streek in gedachten).
 
Heb zelf de vitaminen & mineralen van he Kruidvat mee, maar in tegenstelling tot ieder ander vind ik het resultaat niet te zuipen (veel te zuur). Gooi het ook altijd bij verdunde limonade om het nog enigszins zoet te maken.

Groetz,
Dennis
 
Ik heb er -tig getest.

Het beste te drinken vind ik het merk "Topfitz".
Komt wel uit duitsland en is daar meestal wel bij een apotheek te vinden.

C.M.
D'oude Vos.

(Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Ik heb weer een streek in gedachten).
 
De multivitamine bruistabletten van de Lidl zijn aardig zoet, met sinaasappelsmaak. Probeer eens?

Overigens zweer ik ook bij de ijsthee in poedervorm van de Lidl, errug lekker, gebruik alleen meestal minder dan de op de verpakking aangegeven dosering. Als je het oplost in koud water kwartiertje wachten met drinken, dan is het pas helemaal opgelost.

Groets, Rob.
 
Ik heb hier ook bruistabletten liggen, om cola te maken!

Smaakt niet als het echte merk, maar is best te drinken...

In Duitsland gekocht voor weinig (€1,5 ofzo) en met 20 tabletten kan je 4 liter maken (1 per glas). Het merk is "Finale" van de Penny markt.

Henk

The Recumbent Architecture Pivo
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


's zomers hebben ze bij de aldi vruchtenlimonade in poedervorm die goed te drinken is.Deze verdwijnt in het najaar uit het assortiment om er in het voorjaar ergens weer in te komen.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan