Lof voor Bever Arnhem


Status
Niet open voor verdere reacties.
Opnieuw lof voor Bever Arnhem, alweer zeer goed geholpen!

Nieuwe GTX jas, 3 weken oud terug ivm beschadiging door klittenband van stormflap. Heb daarna 7 weken met een leenjas rondgelopen. Na ruim 5 weken (de door Bever gestelde termijn) was de jas gerepareerd terug, wat mij, en het personeel van Bever, verbaasde ivm. de bijzondere beschadiging, en het risico van een nieuwe beschadiging was in mijn ogen niet bepaald opgelost. :(

Omdat ik al m'n twijfels had toen ze belden, en omdat de jas nog zo nieuw was, heb ik de mogelijkheid gekregen om zelf te kiezen of ik de jas terug zou krijgen, of een tegoed bij Bever. Nadat ik voor de laatste oplossing had gekozen heb hebben ze mij op gegeven moment inderdaad het geld terug gegeven (tegoedbon), mede omdat alles zo lang duurde.

Geweldig goed geholpen, nette service, en dit was niet de eerste keer (al eens eerder met een rugzak). Ben een redelijk vaste klant bij Bever Arnhem, en daar ben ik heel blij om! :)

Gr,
Maarten
-zeer tevreden met z'n nieuwe TNF-jas!

www.theanalogproject.tk
 
Positief!!

Het komt door alle klachten vaak over alsof Bever alleen maar tekortschiet, en die kritiek is op zich goed, daar kunnen ze wat mee. Nog beter is het als we ook de positieve signalen afgeven, complimentjes!

-Bent u tevreden, vertel het anderen, heeft u klachten, fluister het zachtjes in ons oor- :)

Pieter (geen aandelen Bever)
"Not all those who wander are lost" -J.R.R. Tolkien-
 
Tja, op het gevaar af, dat jullie denken dat ik wel aandelen bever heb. Koop al jaren lang bijna alles bij bever Arnhem. altijd vakkundig geholpen. Nooit gezeur over een bonnetje als ik wil ruilen. Nooit moeilijk doen over vervanging van te snel gesneuvelde spullen.

Heb pas een paar schoenen gekocht. Na 3 dagen zat er een naad los. Ik terug naar de winkel. Was inderdaad heel vervelend...er werden nieuwe schoenen besteld. Maar...ik wilde ze eigenlijk nog in de ardennen testen voor ik aan de 4daagse begon (een verhaal apart). En dat was dus niet meer mogelijk omdat de nieuwe schoenen te laat binnen zouden komen. Dus kreeg ik de defecte versie weer mee (waar ik nog goed op kon lopen). Heb ze het hele weekend door alle mogelijke modderplassen getrapt en op maandag flink gebruikt ingeleverd. Geen enkel probleem. Inmiddels waren de nieuwe schoenen ook al binnen. Oftewel...weer helemaal top! :)

Ook spullen die ik in Hilversum koop (waar ik werk) kan ik altijd probleemloos in Arnhem ruilen.

Dus hierbij mijn complimenten.

p.s. als je met een groep op reis gaat, vraag dan of jullie als groep niet 10% korting kunnen krijgen voor al je aankopen. Noem het maar een expeditie. Werkte bij ons perfect. Heeft me flink wat gescheeld.

p.s.2. Nou maar hopen dat ze dit bij Bever Arnhem lezen, kan mijn korting weer omhoog ;)
 
Met inruil acties heb ik ook nog nooit problemen gehad bij Bever. Heb al eens een brander die ik Haarlem heb gekocht in Rotterdam ingeleverd en zo. Geen probleem....
Met andere dingen heb ik het bij Bever R'dam wel moeilijk, maar dat is hier al eens uitgesponnen dus ik zal niet in herhaling vervallen ;-)

Groetz,
Dennis

- Had afgelopen week weer een positieve ervaring met Demmenie -
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan