lof voor Bever Nijmegen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
beste mensen,

de outdoor-zaak waar ik het meeste kom, is Bever in Nijmegen. Ik moet zeggen dat ik hier nog nooit ontevreden over ben geweest. De een weet wel meer dan de ander, maar de meeste mensen zijn behoorlijk profi. Ze zijn in ieder geval vriendelijk. Als je eens even echt toe bent aan een kwartiertje geartalk, moet je bij Art zijn. Die weet alles. Prachtig is dat. Dus, zonder dollen, als je eens in Nijmegen bent, bezoek Bever.
In tegenstelling tot wat veel mensen van Spac Sport vinden, ben ik daar niet ontzettend enthousiast over. Er zijn maar weinig mensen die echt weten waar ze het over hebben. Niels moet je daar hebben, die is goed. Als je iets van Lowe Alpine wilt hebben, ben je bij Spac aan het verkeerde adres. Dat hebben ze daar gewoon niet. De reden; Lowe Alpine zou 'dunnere materialen' gaan gebruiken. Van andere 'insiders' heb ik vernomen dat het hier om een sinister politiek spelletje gaat. Verder mis je bij Spac natuurlijk Hilleberg en Lowland, maar we weten inmiddels hoe dat komt.
 
Reactie Bever Nijmegen

Schijnbaar heeft iemand het berichtje naar Bever gestuurd, want zojuist kreeg ik een korte maar duidelijke reactie van Bever Nijmegen per email:

"Dank, we doen het graag. Groet Bever Nijmegen"

En van mijzelf: Altijd leuk als mensen ook eens een compliment geven over een winkel dan alleen negatieve zaken aankaarten. Het is namelijk ook belangrijk om te weten welke winkels je juist WEL naartoe moet :7

Raymond
 
Ha Joeri,

goede zaak om ook eens wat positief te schrijven. Ik ben het in beide gevallen met je eens. Spac Sport heeft een aantal verkopers die, als je zelf al iets van outdoor afweet, een hoop dingen aanpraten waar je grote vraagtekens bij kunt stellen. Soms heb ik het idee dat ik niet altijd even serieus als klant wordt genomen. Bij de aanschaf van een nieuwe slaapzak wilde ik er eerst even inkruipen om te voelen hoe die lag. Uiteraard op een matje in de keienbak. De verkoper keek me aan alsof hij het liever niet had, ivm met de prijs van de slaapzak. Dit was juist de reden waarom ik er eerst in wilde liggen. Nadat ik hem dat had uitgelegd liet hij het toe, maar niet van harte. Er lopen echter ook wel kundige mensen rond, waaronder inderdaad Niels.

Verder ken ik Bever Nijmegen niet, maar die Art waar je het over hebt ken ik van Bever Arnhem en ben net als jij tevreden over hem.

Vergeet niet dat je na een tijdje een soort van favoriete verkoper krijgt. Niks mis mee, maar dat geeft soms sommige anderen weinig kans.

groet
Richard

- die ook best tevereden is over Bever Arnhem, mits de juiste verkoper(s) er zijn
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan