Loopgenoot

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Nuss
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar iemand die net zo'n zin heeft om te hiken als ik. Vorige lente/zomer heb ik in Andalusie een begin gemaakt met backbacken in het natuurpark Cabo de Gata en daarna heb ik mijn droom gelopen, de Coast to Coast route.
De stemming zit er nu goed in en ik hunker naar meer. Ik heb tot nu toe alleen maar solo ervaring en ik zou het graag een keer met iemand samen willen doen. Ik ben 19 jaar en kan wel tegen een stootje.

Dus als je ook nog iemand zoekt om mee te lopen dan hoor ik het graag!

Ajuu,

Dennis
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik zou zeggen kijk eens in de agenda van de club Hikingsite. Andere opties zijn wellicht
Vereniging Rugzaklopers
Spring van Nivon
Wandelpool (doet niet vaak meerdaagse hikes)
 
Hey Dennis,

Ik heb wel zin om te gaan hiken in de herftvakantie. Ik heb vakantie van 23 Oktober tot en met 29 oktober. Ik ben 21 Jaar woonachtig in Reuver (Limburg), ik heb ook al eens eerder gehiked maar heb verder niet veel ervaring. Het lijkt me wel leuk om naar de belgische ardenne te gaan of duitsland in ofzo. Mocht je zin hebben om met me op pad te gaan laat het me dan optijd weten dan kan ik welicht nog een vriend van me meekrijgen. Je kunt meer info over me vinden of een bericht achterlaten op hyves, dit check ik eerder dan dit forum.

Groetjes

Bas Vullers
 
Dag Bas,

Ik heb geen hyves dus dan op deze manier. In de herfst heb ik al wat te doen, Roma stedentripje. Ik wist tot vorige week niet wat ik wilde gaan doen en had nog spullen gekocht dus dan maar zo.
In de periode tussen de herfst en kerst wil ik wel weekendjes gaan lopen en dan met kerst zeker wat leuks doen.

Jij?

Groetjes!
Dennis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan