LOWA stimuleert wandelen met hartlopen op valentijnsdag

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Ik kwam deze actie tegen en leek me wel leuk om te delen...

Nog even wachten en dan is het weer zover: de dag van de liefde. Hoewel een uitgebreid diner in een chique restaurant er dit jaar niet in zit op 14 februari, hoeven we Valentijnsdag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. En wat is er nou romantischer dan jouw geliefde verrassen met een prachtige wandelroute in de vorm van een hart? Dus waar wacht je nog op: vul je thermosfles met warme chocolademelk, neem een bus slagroom en wat lekkers mee, trek je wandelschoenen aan en til je date naar een ongekend romantisch niveau met Hartlopen van LOWA. Beloofd: dit wordt de meest romantische route die je ooit zult lopen.

ROMANTISCHE ROUTES
Een route in de vorm van een hart: met Hartlopen geef je je wandeling een liefdevol tintje. Verras je valentijn op zondag 14 februari door hem of haar mee te nemen voor een romantische wandeltocht. Struin door de bossen, maak een winterse strandwandeling of verken de stad en geniet van de zonsondergang. Hartlopen is een gezonde en romantische manier om samen de dag van de liefde te vieren, maar dat doe je het liefst wél op goede schoenen. Met Hartlopen willen we iedereen op een leuke manier stimuleren om naar buiten te gaan en een heerlijke wandeltocht te maken. Het is namelijk belangrijk dat iedereen in deze bijzondere tijd geniet van de dingen die wél kunnen.

DOE JE MEE?
Trek je LOWA's aan, maak zelf een Hartlooproute, deel deze op social media met de hashtag #love4lowa en maak kans op een paar LOWA wandelschoenen voor jou én jouw valentijn. Wil je op voorhand al een route uitstippelen? Gebruik dan een app als Strava, Runkeeper of Garmin.

Zie voor meer info en voorbeelden van hartroutes: https://lowa.nl/stories/events/hartlopen-op-valentijnsdag
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan