Lowe Alpine Fitzroy 40


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik heb geen ervaring met dit specifieke model van Lowe alpine maar wel met 2 andere (Een grote 75+20 model en een dagrugzakje) Afwerking etc etc is goed, en de modellen zijn vaak goed doordacht. Zeker mijn grote is een technisch hoogstandje.
Ik hoop niet dat je de rugzak wilt kopen via dat verzendbedrijf, je moet hem op zijn minst toch even gezien en gepast hebben.
Een tip is misschien dit: Outdoor en Travel fitters in Bergen op Zoom hebben momenteel zo'n beetje het hele Lowe Alpine assortiment in huis en doen die met een actie met iets van 20% korting de deur uit. Je kunt ze vinden via de links op deze site.
hth
Rob


"Echt lichtgewicht kamperen??
VISA!!"

Rob Plas
http://www.twenot.nl
 
Ja ik ga zaterdag ff kijken bij de nieuwe zaak van Bever in Den Haag, die mega zaak.

Denk dat ze 'em daar ook wel hebben.
 
Joris,

bel dan eerst even of ze open zijn, ze hadden vorige week problemen in dat centrum -(Dat splinternieuwe gebouw was toch het neusje van de zalm op outdoor-gebied?)- waardoor ook de bever niet open was. Anders zou je voor een dichte deur kunnen staan :(


Pieter (onderstaande quote is wel erg toepasselijk ineens }>)De wet van Murphy: Als iets fout kan gaan zal het ook ooit een keer fout gaan.
De wet van mevrouw Murphy: De Wet van Murphy geldt ook als meneer niet thuis is!
 
Hoi Joris,

Beetje laat dat ik reageer, maar ik zie hem nu pas.
Ik ben in het bezit van de Fitzroy 40 en gebruik hem waar hij voor bedoeld is...Als klimrugzak.

De compressie banden die er op zitten zijn gewoon geweldig. Je brengt de hele lading naar je rug en alles is ondanks dat de rugzak maar 1 compartiment bezit, goed te verdelen door deze banden. Er is duidelijk goed over na gedacht.

Nadeel vind ik wel dat het draagstel niet instelbaar is. Het is een vast draagstel, dus let bij de koop goed op af deze zak je past!!(als ik niet te laat ben)
De dikke heupband is eventueel te verwijderen, maar dan zit de zak minder stabiel op je rug. Op de heupband zitten enorme materiaallussen.

Verder is 40 liter voor mij een behoorlijke inhoud. Niet echt een dag rugzakje. Meer een soort van weekendrugzak. Ik stap in het voorjaar en zomer, met deze inhoud gemakkelijk 3 dagen weg!!!

Groet
Ben
 
[laatste wijziging op 18-11-02 om 11:15]Bedankt voor de tips. Ik heb 'm inmiddels ook gekocht en ik ben er ook zeer tevreden over. Compressiebanden zijn inderdaad erg goed en ik vind het ook wel praktisch dat er gewoon een simpele sluiting op zit... 1x klikken, open. Geen ritsen die alleen maar kapot kunnen gaan enzo..

Prima tas voor een prima prijs.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan