lowe alpine

  • Onderwerp starter Onderwerp starter scorpion
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

scorpion

Guest
1)sta op het punt de cerro torro van lowe alpine te kopen en wou weten of nog iemand deze had en of hij er tevreden over was zo nee wat scheelde er dan aan2)hoeveel liter moet uw rugzak eigenlijk bevatten voor een solo tocht met eten en tent voor 2 tot 4 dagen
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

1) heb ik niet
2) dit hangt van verschillende factoren af, maar algemeen genomen: max 60L.

nu ff geen tijd, maar als er geen replies zijn tgn vrijdag (betwijfel ik sterk) zal k wat meer antwoorden :)


Greetz,
Bert

If you try to eradicate nature, in time she will silently rise up and confound your foolish arrogance
 
1) Ja ik heb em:7 de 75+20 heb ik. Bevalt me erg goed. Zit prima, je krijgt er na verloop van tijd wel een zweterige rug van, maarja dat heb ik bij alle rugzakken. Een ander nadeel is dat ie wat zijvakken mist. Opzich geen groot probleem, maar ik vind ze altijd wel handig.

Wil je nog meer weten?

Greetz,Onno
 
[laatste wijziging op 24-06-03 om 22:21]Ha Schorpioen,

1) Ik heb zelf laatst een nieuwe zak gekocht en heb de Cerro Tore vergeleken met enkele andere zakken, en ik vind het een vervelend rugpand (contact rugpand/rug op meerdere plekken, liever een heel 'bed' wat m'n rug raakt), voor die prijs heb je ook een Bach Specialist (zou ik doen, heb ik ook gedaan trouwens... :)). Overigens, het is wel een mooie zak geworden, wel even wat anders dan de wat oudere zakken van Lowe Alpine.

2) Ik weet inmiddels dat ik 75 a 80 liter (+15 ofzo, niet altijd nodig, maar het zit er gratis bij he ;-)) een fijn maatje vind, en als je de goede zak hebt, stop je er 50 liter in en trek je de rest samen met de compressiebandjes aan de zijkant (als je een keer langer op pad gaat wil je toch meer mee kunnen nemen), geen probleem.

En verder, solo hier, of solo in een of ander koud (of andersoortig 'extreem') gebied, het gaat erom wat je nodig denkt te hebben, in de winter neem je een extra dikke trui mee terwijl ik met mooi weer een extra t-shirt wel prettig vind, al je eten moet mee, t'is nog niet veel voor 4 dagen, maar het moet er wel in passen. En die tent, die kost nog wel wat ruimte als je pech (lees: een grote tent)hebt.

Ik weet dat er mensen zijn die zweren bij maximaal 60 liter, ik hou het op minimaal 75 :7

Succes met kiezen!

Gr,
Maarten
-mag het ietsje meer zijn? :P

Outside the doorway, there is life, undiscovered, undefined...
(The Analog Project)

www.theanalogproject.tk
 
is er ook een site waar ik een foto kan zien van deze bach specialist en de alpamayo van lowe alpine is dat een betere rugzak
 
Wat een betere rugzak is, is erg persoonlijk, ieder z'n voorkeuren. De Alpamayo is ook een mooie zak (is dat niet die zak met Crossbow-systeem? Mooi hoor!). Ik vond die Cerro Tore niet fijn zitten (andere Lowe's ook niet trouwens...), terwijl ik van anderen weet dat ze bij Lowe zweren... Kwalitatief zijn ze allebei wel goed hoor :)

Bach: www.bachpacks.com en dan bij produkten.
http://www.globetrotter.de/de/shop/detail.php?&mod_nr=ta30003&artbez=Bach+Specialist+1


Enz.


Gr,
Maarten

Outside the doorway, there is life, undiscovered, undefined...
(The Analog Project)

www.theanalogproject.tk
 
en jij bent zeer tevreden over deze rugzak zowel kwalitatief en op draagcomfort want dat is zeer belangerijk en weet je zijn prijs nog
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan