(lowland) tenten: advies gevraagd


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
E

evelyn

Guest
Ik ben op zoek naar een redelijk licht trekkerstentje voor drie seizoenen gebruik op warme (Frankrijk) en minder warme (Schotland, Ierland) plekken en stuitte zo op de lowland trainrunner en de lowland kariboe. De trailrunner lijkt me een erg leuke tent, maar ik vroeg me af of de luifels wel groot genoeg zijn om bij slecht weer onder te koken. En hoe zit 't met de bikinitop: leuk idee, maar hoe gaat dat als het flink waait?

In de Bever catalogus staat dat de kariboe een nieuw model is. Heeft iemand hier toch al ervaring mee?

Verder zou ik graag willen weten waar Lowland tenten verder nog verkocht worden, omdat de kariboe bij Bever helemaal is uitverkocht. Ik ben op zoek gegaan naar Lowland zelf, maar het telefoonnummer waarmee ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel is afgesloten...

De Hilleberg Nallo is misschien ook wel iets voor mij: ervaringen met deze tent zou ik ook graag horen. En tips over andere merken zijn natuurlijk altijd welkom.

Alvast bedankt,

Evelyn van de Veen
 
als je het ervoor over hebt, de 'Kariboe' in Hasselt of Leuven verkopen ook beide modellen. (beide winkels dus in belgië) Surf eens naar www.kariboe.be of bel voor de winkel in leuven (bij brussel) 016/205446 of die in hasselt 011/234466.
Nog succes ermee
Bert
 
Hoi Evelyn,

Zelf heb ik afgelopen jaar een Lowland Conquest gekocht. De eerste vakantie wordt dit jaar dus over het gebruik kan ik je nog niks vertellen. Wel hoe ik tot deze keuze ben gekomen. Je schrijft onder andere over de Kariboe en de trailrunner. Bij de Trailrunner vond ik dat er te weinig bagage en/of kookruimte aanwezig was (wel leuk 2 luifels). De kariboe is achterin maar 80 cm! Dat is met 2 mensen wel even dringen geblazen.

Omdat ik toevallig in het noorden heb gewoond en de Lowland fabriek in Hoogersmilde staat kon ik het telefoonnummer achter- halen.(0592-458149) Het adres wil ik wel opzoeken (moet je even naar me mailen). Als je hier heen belt wordt je echter niet veel wijzer, ze willen een folder sturen in een uitzonderlijk geval maar ze weten zelf niks van de tenten.

Alleen bever verkoopt Lowland tenten, omdat de maker hiervan iemand van Bever zwerfsport is (hebben ze me verteld in de winkel).

als je nog vragen hebt over de lowland conquest mail me dan.

met vriendelijke groet,

Jeroen Smit
jsmit.9@hccnet.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan