Medewandelaars in Drenthe

  • Onderwerp starter yvonnehontele
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Y

yvonnehontele

Guest
Vrouw (59) zoekt wandelaars (m/v) in Drenthe, omgeving Havelte, Meppel, Diever, Dwingeloo. Ik maar natuurwandelingen op weekdagen of in het weekend, alle seizoenen; voorlopig gemiddeld 20 km op een dag.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Yvonne,

Ik (vrouw, 34 jaar) ga graag een stukje lopen, zo'n km of 20 is inderdaad een prima afstand. Meestal loop (of beter: liep) ik met een vriendin van me, maar zij heeft pas een nieuw huis gekocht en brengt nu, terecht, veel tijd door met klussen. Ik woon zelf in Rotterdam, maar vind het niet erg om zo nu en dan een stukje te reizen. Lijkt het je wat om een keer in de buurt van Utrecht / Amersfoort te gaan lopen?

Ik hoor graag je reactie, Nicole.
 
8-8-2005 Goedenavond wij carla vansanten 50jaar en poul vansanten52 jaar wonen in Schiedam lazen een bericht dat je zoekt een wandelmaatje heb je reacties gehad wij hebben belangstelling neem per email contact op dan kunnen we een afspraak maken om een tocht te maken wijwachten je reactie af mobielno 0648805570.Groeten Fam vansanten.
 
Beste Poul en Carla.

Kijk voordat je ergens op reageerd svp eerst even naar de datum van de thread.
Hier is de laatste reactie op 20 jan 2001 geweest en is de thread zelf gestart in 2000.
Beetje laat om er nu op te reageren.

Groetjes en veel wandelplezier.

Peter.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan