Meindle Army-pro

  • Onderwerp starter Helapidaka
  • Startdatum

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

Helapidaka

Guest
Dag mensen wie kan mij helpen?
ik ben op zoek naar een paar Meindle Army-pro schoenen maat 6 en een half tweedehands of nieuw wie weet waar ik deze schoenen het beste kan kopen eventueel met site.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


In Belgie is de Island Pro ook te krijgen bij alle AS adventure stores in het zwart. De bruine versie staat er zelfs in enkele fillialen aan -50%, maar ik vrees dat daar geen 6.5 bij gaat zitten aangezien dit een vrij kleine maat is. Verder is naar mijn weten alles van Meindle daar ook te bestellen tegen adviesverkoopprijs. Voor een lijst van de winkels kijk op www.asadventure.com.

Greetz
JJ
 
Je kunt het proberen bij onderstaand adres (webwinkel)

countrystore.nl

1. home pagina
2. dan zoeken bij militair
3. dan zoeken bij gevechtslaarzen

De Para-Pro © is een door Country Store ontwikkelde modificatie van de beroemde Army-Pro. De Army-Pro wordt o.a. gebruikt door S.F. van het Zwitserse leger en door de Duitse bergtroepen. Wij lieten alle open haken vervangen door dichte, zodat deze laars voldoet aan de KL eisen en geschikt is voor parachutespringen. Deze laars zit comfortabel vanaf het moment dat u hem voor het eerst aantrekt. De Vibram zool* loopt zichzelf schoon: ideaal in sneeuw of klei. De Para-Pro is voorzien van een Gore-Tex membraam en is dus waterdicht. Kleur: zwart. *ontwikkeld door Meindl, vervaardigd door Vibram De BLS heeft de Para-Pro goedgekeurd voor gebruik in de Koninklijke Landmacht. Terecht, want dit is een fantastische gevechtslaars, geschikt voor het zwaarste werk.

groetjes Will

ik heb er goede ervaringen mee
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan