Me'ru


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Is dat niet gewoon een huismerk van Bever Zwerfsport? Dacht dat het de opvolger was van hun MAllory en Irvine. Dus weet niet of het wel een eigen site heeft...

Raymond
 
Volgens de site van Globetrotter.de is Meru de combinatie van het Four Seasons en het Black Bear-assortiment. Dit zijn vanouds huismerken van het Duitse Globetrotter, maar ook van Bever.
Overigens is Me'ru een andere naam voor de berg Kailash die vaak met het typische profiel staat afgebeeld. Het is een heilige berg voor zowel boeddhisten als hindoes en de berg trekt dus altijd veel bedevaartgangers.

Groeten,
Boelo
 
Nou ik vraag me af of dat het huismerk is van de Bevert, want ik heb het merk volgens my ook bij Denig en Slee gezien. Of is dat weer een ander merk?

Eins
 
Kweenie of het 'onze merken' overzicht op de site van Denig compleet is (http://www.denig.nl/producten/producten.php?hoofdcat=6), maar daar staat het merk niet tussen bij de kleding. Ik neem althans aan dat je het over kleding hebt, want ik zag bij Bever destijds alleen kleding van dat merk hangen.

Overigens toen ook een fleece gekocht van dat merk voor Lluc en die heeft er nu al een maand lang erg veel plezier van. Prijs/kwaliteit zit dus (op het eerste gezicht) wel goed :)

Raymond
 
ik ben er iets minder enthousiast over. Ik had nl een windbrekertje bij de Bever gehaald van dit merk voor 27,50. Niet bijster veel geld, maar voor dat bedrag mag je verwachten dat de rits het langer dan een week uithoudt...niet dus.
 
RE: Me'ru of toch niet...

Ik heb me vergist. Ik was in de war met Life Venture en die hebben gewoon een website. Ik heb net gekeken, maar toch blijft Eagle Creek net wat mooier. En volgend jaar worden ze nog mooier zei een mevrouw van CJ mij vorige week aan de telefoon.

Waar ik naar op zoek ben is de Travel Agent van EC, of een alternatief. Heeft iemand nog suggesties voor een goed merk voor reisaccesoires?

Eins
 
RE: Me'ru of toch niet...

Ik kan zo snel alleen Vaude (succes met zoeken op die site) en Fjallraven bedenken. De eerste is met leuke kleurtjes en de tweede lekker degelijk. Allebei hebben ze niet zo´n uitgebreid assortiment als EC volgens mij en ik geloof ook niet dat het net zo mooi en doordacht is. Ohja, van Source ken ik een paar waterdichte tasjes.

Maar misschien is dat allemaal niet wat je zoekt.

Groet
Harold
 
RE: Me'ru of toch niet...

Had Pacsafe ook niet kleinere modellen tegenwoordig? Nog niet oip hun site gekeken, maar kan me herinneren dat ze dit soort mini messenger bags gingen uitbrengen die er qua kwaliteit erg goed uitzagen.

Raymond
 
Me°ru' is een merk van Euro-family. Net als Kaikkialla bijvoorbeeld.

Beide merken worden door zowel Bever als Globetrotter gevoerd. Voorheen waren er meerdere merken (Four Seasons, Black Bear, Mallory & Irvine), en dat is nu dus niet meer zo.

Websites als meru-nature.com en kaikkialla.com wijzen allemaal naar Globetrotter.de. Kijk maar naar de DNS informatie (http://www.robtex.com/dns/globetrotter.de.html)

Me°ru' heeft dus ook geen eigen website. Maar goed, de vraag van Eins is inmiddels reeds beantwoord.

Groeten,
Joris
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan