mijn ene voet is groter dan mijn andere voet.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi allemaal
Ik heb sinds een week of 2 nieuwe lowa schoenen, maar voet past de schoen heel goed en de andere voet schuift er in nu weet ik niet wat ik hier nou mee aan moet.
tips zijn heel welkom want de 4daagse is over 6 maanden.

groetjes
annie

Ik zie je:7
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ha Annie,

2 verschillende maten voeten is heel normaal, het schijnt zelfs dat de meeste mannen een verschil hebben van een (krappe) halve maat... (dat zei de verkoper tenminste tegen me vorige week...). De oplossing is 2 verschillende maten schoenen kopen. Maar ik denk dat ruilen geen optie meer is (je hebt ze al gedragen). Maar je kunt het altijd even proberen! Welke schoenen heb je eigenlijk?

Wat je kan proberen is je veters op een andere manier dook de haakjes te rijgen bij het strikken (is wel afhankelijk van het model, en gezien je schoenen voor de 4-daagse hebt gekocht zal het me niks verbazen als je geen haakjes hebt...), door bijvoorbeeld van boven naar beneden in te rijgen kun je de druk op je wreef aanpassen waardoor je soms minder gaat schuiven. Het werkt bij mij ook.

Een andere oplossing is een 'maatcorrigerende zool'. Deze zorgt er voor de schoen beter past. Nadeel hierbij is dat je dan een zool in beide schoenen moet leggen (anders kost het je je rug en je heupen met lopen) zodat dan je andere schoen weer te klein wordt...

Gr,
Maarten

- Here goes nothing...
 
Hiermee kun je prima naar een gespecialiseerde schoenenzaak. Die zullen dit soort klachten vaker horen en kundiger zijn dan wij allemaal bij elkaar... ;)
 
Ik heb lowa renegade2 GTX MID LADY. MAAT 42.
het zijn A/B schoenen.
Ik heb 4 geaten en 3 van die haakjtes op de schoen zitten.

In ieder geval bedankt.
groetjes annie

Ik zie je
 
Da's waar, maar als je met zo iets kleins als je veters anders inrijgen de problemen kunt verhelpen gaat dit een stuk sneller ;)
 
Hallo Annie

in 2003 heb ik de 4daagse gelopen met aan mijn rechtervoet een schoen met maat 44 en links een maatje kleiner. eea bleek pas toen ik weer ging trainen voor 2004 en ik al had besloten om een paar schoenen aan te schaffen in een grotere maat omdat ook ik dacht een maatverschil te hebben in mijn voeten. bij een maatvergelijking in de winkel van intersport in nijmegen bleek het verschil te zitten in de schoenen, ik kreeg gratis een paar nieuwe lowa's met de voor mij juiste maat 44.
dus kijk even je schoenen na.

groeten piet
 
Hoi met an
ALs ik mijn ene voet met de ander er naast vergelijkt dan zit er 1 cm verschil in, dat is zelfs zichtbaar als ik sokken aan heb.
Maar ik ga ook even naar de maat van mijn schoenen kijken.
toch bedankt
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan