Mijn excuses


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hierbij zou ik graag mijn excuses willen aanbieden.

De laatse weken ben ik nauwelijk tot niet op de hiking site en prikbord geweest. Dit vanwege enorme drukte en nieuwe ontwikkelingen die mijn toekomst zullen veranderen.

Leuk dat de lay out veranderd is!

Ook zou ik graag even mijn complimenten willen uiten aan het ski en kledingmerk rossignol. Voor de ski race sport heb ik specifieke handschoenen nodig. Deze zijn moeilijk te krijgen in een gewone ski winkel.

Toevallig kwam ik een geweldig type tegen in een sport winkel, hellaas was de maat net te klein. Ik vroeg aan de winkelier of het mogelijk was ze te bestellen. Een week later krijg ik een brief van Rossignol. Ze bedanken met voor de interesse en geven me een lijst van nog meer verschillende race handschoenen. Nadat ik mijn keuze en maat had doorgegeven wachte ik netjes af op de reactie.

2 weken later krijg ik een pakketje van de postbode. Van Rossignol, een excuus brief voor het lange wachten en een nieuw paar race handschoenen!! Tegen reductieprijs omdat ik 'zolang' moest wachten en ik kreeg nog allerlei kleine dingen mee gestuurd.

Wat een service. Een week later mailden ze me nog of alles naar tevredenheid was ontvangen! Zo ben ik nog nooit behandeld, GEWELDIG!

Klinkt allemaal best lang maar als je bedenkt dat de handschoenen worden gemaakt in Frankrijk en America. Mijn complimenten!

Nogmaals mijn excuses voor mijn weinige activiteit.

Groeten, Meagen.
 
Verontschuldigingen maken hoeft hier niet hoor, als iedereen die weleens een paar weken niets post dat zou doen, zouden er heel wat van zulke topics geopend worden...

En voorzover ik weet gooit onze geliefde webmaster mensen die af en toe wat minder actief posten ook niet rücksichtslos er vanaf. ;)

Pieter
-Ook blij met z'n Rossignol D-schoenen-

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan