[VERKOCHT] MLD DuoMid in .75 DCF

Hi allemaal! Na een ruime tijd alleen mee te hebben gelezen, hier mijn eerste post. Ik zet mijn net nieuwe cuban fiber DuoMid van Mountain Laurel Designs in de verkoop en doe dit graag eerst hier voordat ik via Marktplaats ga. Besteld in maart 2021 rechstreeks bij Ron Bell en ontvangen eind juni hier in Nederland. De tent is 5 nachten gebruikt tijdens mijn trip naar Rogen, Zweden, en vrij van enige gebruikssporen, dus zo goed als nieuw. De huidige levertijd bij MLD is 12-16 weken voor tenten, dus op deze manier skip je de wachtrij en skip je de import fee's vanuit de USA. De setup met zowel outer en inner geeft je een bomber tent voor onder de 1 kg.

Wat ik beschikbaar heb (komt allemaal uit dezelfde order):
 • DuoMid, in DCF , de .75 Pear Green versie, 439 gram (nieuw $490)
 • Innernet SoloMid XL, ook in .75 DCF (dit is de inner die de helft van de tent van een inner voorziet), 283 gram (nieuw $245)
 • DCF Ground Cloth, duo (beslaat de gehele tent) (nieuw $120)
 • Carbon Fiber 57" DuoMid pole (als je geen walking poles wilt gebruiken / lichtere optie) (nieuw $80)
 • Carbon Fiber Dual Pole Connector + Jacks (als je twee walking poles gebruikt om een pole in het midden van de tent te voorkomen (nieuw $40)
 • Enkele kleine accessories: extra pole jack, extra bungee cords, extra guyline, zipper care
 • Ik heb zelf de guy lines op de tent gezet (met de bijgeleverde 2.7mm Yellow), dit is naar eigen wens aan te passen met andere / nieuwe guylines
Qua prijs: geef een goed bod, gezien de nieuw staat het voordeel (geen wachttijden, geen import fees, en volgens mij heeft Ron de prijzen recent (na mijn order) verhoogd als ik nu op de website kijk)) zou ik niet teveel onder de oorspronkelijke prijs uit willen komen, idealiter verkoop ik alles in 1 set.

Dan de $$ question: waarom verkoop ik na 5 nachten de tent alweer? In Rogen heb ik gecampeerd met een kano, en doe dit ook steeds vaker (kano, kayak, SUP kamperen/touren). Dan kom je vaak op rotsachtige plekken/lastige kust gebieden waar ik geloof dat een freestanding tent beter uit zijn voeten komt dan een mid. Wel ga ik de ruimte, het gewicht, de pakbaarheid maar vooral ook de looks erg missen.

Ophalen/bekijken is mogelijk in Amsterdam, versturen via PostNL een optie op eigen risico met vooruitbetaling. Contact via DM op dit forum (zal daar mijn email / telefoon nummer delen).

Foto's in de bijlage zijn van mijzelf en van de tent waar het om gaat. Opgezet met de carbon pole in Rogen.
 

Bijlagen

 • duomid1.jpeg
  duomid1.jpeg
  2,4 MB · Weergaven: 127
 • duomid2.jpeg
  duomid2.jpeg
  2,7 MB · Weergaven: 126
 • duomid3.jpeg
  duomid3.jpeg
  2,9 MB · Weergaven: 119
 • duomid4.jpeg
  duomid4.jpeg
  3,2 MB · Weergaven: 124
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan