mountain hardwear 2nd dimension slaapzak


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Heeft iemand ervaring met de mountain hardwear 2nd dimension slaapzak?
Heeft deze echt een comfort temperatuur van -15 graden.

En deze vergeleken met de Ajungilak Kompakt Winter, welke komt dan het beste eruit?
 
Hoi Tom,

Just my 2 cents:

Ik had een 3rd dimension, die zou tot -18 moeten gaan. Ik ben een beetje nogal kouwelijk en bij -10 was het echt wel de grens!
De vulling was Polarguard Delta, net als de TNF Snowshoe (de voorganger van de 3rd dimension). Over beide zakken was ik niet zo tevreden. De Snowshoe was echt extreem snel plat. De Dimension deed dat wat beter, maar bleek ipv de opgegeven 1,7 kg ver boven de 2 kg te zijn!

Na een heel prettig contact met de importeur van Mountain Hardwear heb ik besloten de dons variant te proberen. Ik ben nu de trotse bezitser van een Ghost. Precies 2 kilo en warm tot -40.... en een waterdichte tijk.
Deze voldeed prima tijdens een wintertocht op de Hardangervidda (-20)in Noorwegen en gaat over een poosje mee naar Alaska.

De afwerking van Mountain Hardwear is echt heel erg mooi. Ik was er zo tevreden over dat ik inmiddels mijn Blue Kazoo heb ingeruild voor een MH Phantom, extreem licht zakkie en opnieuw erg goed afgewerkt en mooie materialen.

Al met al ben ik dus erg tevreden over Mountain Hardwear, behalve over de 3rd dimension........

Succes met je keuze!
Petra
 
MHW rules!

Heb zelf TNF, ajungilak ervaring en kan je zeggen dat MHW rules. Over het algemeen kloppen de gewichten redelijk, de temperatuurbereiken ook wel, maar de service is gewoonweg toppie! En idd. mooi gemaakt!

scoren die hap!;-)
Of het moet zijn dat je geld wilt betalen voor een Valandre, dat is zo'n beetje het plafond (rollsroys onder de slaapzakken)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan