MSR Hubba tent 1-pers.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Heeft iemand van jullie ervaring met deze tent? Andere voorstellen?

Ben op zoek naar een ruime vrijstaande, liefst dubbeldaks tent voor 1 pers., zo licht mogelijk. Goede zithoogte en ruimte voor de rugzak en eventueel om in te komen etc. om rugzaktrekkings mee te maken.

Jullie suggesties zijn van harte welkom.

Alvast hartelijk bedankt.

Marianne
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Marianne,

Er bestaan diverse uitvoerige discussies op dit prikbord over lichte eenpersoonstenten. Vele gaan ook over enkeldakstenten en tarps, maar er wordt ook heel veel lezenswaardigs geschreven over dubbeldakstenten.

Zoek maar eens in het prikbord op o.a. Hilleberg Akto en Terra Nova Laser Competition. Ook bij de materiaalbesprekingen zul je veel vinden; ik herinner me dat Raymond o.a. een twee- (eig. één)persoons dubbeldaks Vaude (ben het type kwijt) heeft besproken.

Kortom, ga er eens voor zitten en je zult veel vinden.

Succes!

Marla
 
marla,

bedankt voor je reaktie.
misschien moet ik meer benadrukken dat vrijstaand/zelfdragend mijn belangrijkste kriterium is.
uiteraard heb ik eerst op het forum gekeken, maar daar gaat het veelal over tunneltenten.

groeten,

marianne
 
Hallo Marianne!
De naaste "concurrenten" zijn de North Face Particle 13, de Wechsel Pathfinder ZG en de Vaude Hogan Ultralight. En als je geld zat hebt,de Hilleberg Unna.Al deze tenten zijn, met gebruikerservaringen(Bewertung), te vinden op www.globetrotter.de Die Hubba heb ik wel eens bekeken, zag er goed uit als je niet te ruw omspringt met stokken en stokverbindingen.

Groeten,
Boelo
 
Hallo Marianne! De door mij genoemde tenten waren niet 2 zo licht mogelijk", maar toch nog tegen de 2 kg. Daarom geef ik nog de namen van twee veel lichtere tentjes: de Vaude Hogan Ultralight Argon en de Big Agnes Seedhouse SL 1. Die komen uit tussen 1 en 1,5 kg. Te verkrijgen bij het Engelse verzendhuis www.hike-lite.co.uk
Groeten,
Boelo
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan