MSR Lightning Ascent


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Is er iemand die ervaring, positief dan wel negatief heeft met deze sneeuwschoenen. Als ik ze zo ziet lijken ze me erg veelzijdig en kan me geen zwak punt voorstellen. Het jammere is alleen dat je ze volgens mij nergens kunt huren om ze eens een week te testen.

Even waarvoor ik ze wil gebruiken:
-Trektochten met bepakking in bijvoorbeeld de Vercors of Vogezen. Ik ben zelf 85 kilo en verwacht een kilo of twintig op mijn rug te hebben. -Wellicht zelfs op de bevroren sneeuw van Schotland. Ik heb het idee dat ze daarvoor best genoeg grip hebben.
-In de toekomst hopelijk ook in Noorwegen. Alhoewel ik dan misschien beter over mijn angst voor latten heen kan proberen te komen.

Groeten
Harold
 
Ik heb er 2 weken op gelopen in de amerikaanse Uinta mountains bij Salt Lake City. Het was daar enorm poederig, dus we zakten ver weg. Lag aan de sneeuw, niet aan de sneeuwschoenen.
Door de constructie geven ze erg veel grip op verijsde sneeuw. Ze zijn licht en makkelijk en goed aan te binden. Prettiger en meer grip dan de denali ascent.
Wel erg duur. Ik heb ze in de VS gekocht bij Backcountry.com.
Ik vind ze aan te raden.
ook eens gelopen op Atlas sneeuwschoenen, die hadden weinig zijdelingse grip.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan