Muizen en mijn rugzak


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Vorig weekend heb ik op een paalcamping gekampeerd. Ons eten en afval hadden we in een boom gehesen. 's Nachts zaten er muizen in de voortent, die helaas aan mijn rugzak zaten te knagen (waarschijnlijk omdat ik hier brood in had vervoerd).

Wat kan ik nu doen om die broodlucht die nog in mijn tas zit te verwijderen en hoe kan ik zorgen dat er de volgende keer geen muizen aan mijn tas (of erger nog: tent) gaan knagen?
 
Om luchtjes te verwijderen uit kunststof heb ik goede ervaringen met een sopje met zeep en mosterd, klinkt raar, maar werkt erg goed, zelfs geur van zure melk in een bidon verdwijnt
Suc6

JB
 
als je op dat soort plekken gaat kamperen ,wat ik ook doe ,moet je niet denken dat je nog steeds boven in de rang orde staat die muizen zijn daar geboren en gaan er dood.dus accept dat maar.ik denk dat je praat over vermoedelijk 3 soorten muizen die daar huishouden,veldmuis spitsmius of bosmuis deze soorten knagen niet aan tenten omdat de geur en smaak daar van niet in hun eetpatroon voorkomen , het zijn geen huismuizen ,die wel alles wat voor hun snuit komt opeet cq hun knaagtanden op laten slijten .dus ik zal mij daar maar geen zorgen over maken.

koen
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan