Mullerthal trail


Hey iedereen
Woensdag vertrek ik met mijn twee zonen richting Echternach Luxemburg.
We willen daar de route 2 van de trail wandelen.
Blijkbaar zou ik mijn auto kwijt kunnen op de parking van het busstation van Echternach aan de Route de Diekirch.
Wat ik wil vragen: heeft iemand een idee of de bewegwijzering van route 2 vertrekt van op die parking?
Of moeten we ergens anders de bewegwijzing gaan zoeken? En waar moeten we dan eventueel de start van de bewegwijzering zoeken?
Alvast bedankt voor de reactie!
mvg
Marc
 
Er zijn kaarten verkrijgbaar van de route bij de plaatselijke VVV (telefonisch op te vragen). Het lijkt me niet verstandig om een route zonder kaart of gidsje te lopen, omdat de markering onduidelijk of verdwenen kan zijn.
En kijk ook eens op [link]www.mullerthal-trail.lu .

Saskia
 
Ik heb drie weken terug in drie dagen route 1 en een derde van route 2 gelopen. Zie http://www.mullerthal-trail.lu/downloads/carte-trail.pdf
Met dit kaartje kan je eigenlijk al heel de route volgen, hij is bijzonder goed gemarkeerd. Ik kon maar op 1 plek de route even niet vinden (weet niet meer uit het hoofd waar). Ik had echter wél ook een stafkaart (en kompas) bij me, en dat vind ik altijd aan te raden, dus ook hier. Op alle stafkaarten (1op 20.000 én 50.000) staat de route ingetekend.

Als je iets exacter aangeeft waar die parking is, dan kan ik je vertellen hoe je op de route komt. Een aantal parkings zijn betaald parkeren. Ik had de auto net in Duitsland staan, woonwijk naast de camping, maar op de grote parkeerplaats bij de recreatieplas en supermarkt is ook denk ik een goede plek (en gratis). Ik weet niet hoe het met de inbraakgevoeligheid ligt daar.

grtz
Henk
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan