Muziek


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik ben benieuwd of jullie tijdens het reizen goede muziek tegen komen? Zo heb ik Jack Johnson (USA) en Powder finger (AUS) ontdekt, erg tof. Welke muziek nemen jullie mee terug naar Nederland?
Groetjes Tjeerd.
 
Capercaille en dan de CD "Delirium".
Vergelijkbaar met Clanad en Enya alleen is dit Schots-Keltische muziek terwijl die andere 2 Iers-Keltisch zijn.

Aodann Srath Bháin

C.M.
D'Oude Vos.

(Laten we een Vosje gaan drinken).
 
Uit Zweden: Roxette (ook hier verkrijgbaar maar dan hun Zweedse solo-albums) Bo Kaspers Orkester (beetje jazzy pop) en Kent (pop rock) en dan met name de cd Vapen & Ammunition ... gelijk maar weer eens aangezet, echt lekker!

Groets,

Rutger
 
Tjeerd,

Ik liep in Frankrijk (Provence) ooit in zo'n aftands barretje tegen de muziek van David Hallyday (dus niet de bekende Johnny Hallyday, maar David).

Die muziek vond ik op dat moment echt fantastisch en moest en zou het voor mezelf hebben. Uiteindelijk een cassettebandje gevonden en die werd in de auto dan ook megavaak gedraaid.

Nu heb ik z'n muziek inmiddels ook op CD gevonden en draai ik het zo af en toe in de auto als ik in de Pyreneeën rijd. Maar alleen als ik alleen zit: als de muziek dus knoerdhard kan en ik niet na 5 minuten moet stoppen omdat iemand ziek is geworden van mijn gescheur door de bochten :)

Raymond
- tijdens het hiken zelf eigenlijk nooit muziek bij me
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan