Nature Trek Canada


Status
Niet open voor verdere reacties.
W

Whisker

Guest
Hallo,

Ik ga 1 juli met Nature Trek Canada de BC-Yukon-Alaska Expeditie doen. Omdat zij geen gastenboek op hun site hebben, doe ik middels dit prikbord een poging om mensen te pakken te krijgen die misschien ook gaan dan, maar ook die al geweest zijn en mij hun ervaringen willen vertellen. Ik ben namelijk reuze benieuwd hoe het zal zijn daar in bear country in een tentje ;-)

Conny
 
Hey Conny,

In een ver en grijs verleden (15 jaar om exact te zijn) heb ik wat natuurparken in de Canadese Rocky's aangedaan, een ervaring om nooit te vergeten. Erg mooie natuur en veel wild.
Geniet ervan.

Cheers,
Frank.
( Het word voor mij eigenlijk ook weer eens tijd om er weer heen te gaan)
 
[laatste wijziging op 07-05-02 om 14:46]GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFF EXCELLENT CHOICE!!!Wij hebben dezelfde reis vorig jaar gedaan!! Het is een onvergetelijke ervaring geworden. Misschien volgend jaar naar New Foundland? Zorg in elk geval voor genoeg anti-mug, en heeeel veel foto/dia rolletjes. En verder: ga lekker genieten van het overweldigende landschap met beren, stekelvarkens, walvissen, orca's, en niet te vergeten HEERLIJKE VERSE ZALM!

Heel veel plezier! En mail gerust op bahola@hotmail.com voor meer info.

Groetjes

Anne
 
hoi !
anderhalf jaar geleden ben ik ook in BC geweest in Canada. Het was in september en super mooi: hoe noordelijker we gingen, hoe meer we in de herfst terrecht kwamen.
maar, toch was onze vakantie "mislukt". van te voren waren we van plan om meerdaagse trektochten te doen in de nationale parken. maar... overal zie je waarschuwingen, speciaal beveiligde prullenbakken, lockers op de campings waarin je je eten moet doen, papiertjes aan het begin van wandelpaden van andere wandelaars die er eentje gezien hebben, afgesloten gebieden, raadgevingen om in groepen van meer dan zes te lopen etc...
onze vriend beer leeft namelijk ook in canada. ;)
ik wist het wel van te voren maar toen we daar eenmaal waren werd ik heel paniekerig. we hebben gewandeld in wells grey park
(zeker een aanrader) en toen durfde ik niet meer. het klinkt misschien heel stom maar ik kon er niets aan doen. ook `s nachts in ons tentje kon ik niet slapen en lag ik steeds te luisteren naar elk geluid.
ik wil je niet bang maken maar ik wil je wel waarschuwen. sommige mensen vinden het helemaal niet erg en gaan zelfs op zoek naar beren. maar het idee dat er plots eentje voor mijn neus zou staan midden op een pad, heel ver weg van alles en iedereen..aaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhhhh
uiteindelijk heb ik zelf maar 1 beer gezien, op een plek waar ik het helemaal niet verwachtte: ik zat in de auto en zomaar in een voortuin van een huis stond een zwarte beer op zijn achterpoten blaadjes van de bomen te plukken. het zag er schattig uit maar ik was blij dat ik in de auto zat.
veel succes ermee!!!
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan