Nederland wandelland...


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Wat ik nou net op MSN lees (in een artikel wat eigenlijk over voetverzorging voor vrouwen gaat, maar er viel me iets in op)

Gemiddeld lopen wij nederlanders 200 kilometer per jaar. Dat is echt heel weinig!! :eek:
Niet zo gek dat er zoveel mensen geen conditie hebben, last van hartklachten en te dik worden...
Uiteraard zijn daar in ons vergrijzende landje ook veel ouderen bij, maar toch, veel is het niet, 600 meter per dag... Laten we er maar van uit gaan dat de gemiddelde bezoeker van deze site boven dat gemiddelde zit?

Pieter
-Alleen op het werk al 200 km per jaar :)-

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
Jaja,

Hier geloof ik niets van.... gezien het gemiddelde niveau van de MSN (zowel aanbieders als gebruikers, waaronder ikzelf :+) zal het wel zo'n halfbakken enquete geweest zijn waarin mensen zelf moesten schatten hoeveel ze per dag lopen...

Ofwel:
Vraag: "Mevrouw/meneer, hoeveel meter loopt u op een dag?"
Antwoord: "Nou, voordat ik het huis verlaat zeker 50 m. Van de bedrijfsparkeerplaats naar mijn bureau en weer terug 's avonds: 200m, 4x naar het koffie-apparaat: 200m, en 's avonds in huis plus een paar keer naar de koelkast voor bier: 50m. Da's toch zeker 500 meter, dus schrijf maar 550 meter op voor de zekerheid...." en voila: 200km/jaar!

Kortom: het zal vast wel meer zijn dan 600 meter per dag, maar misschien dat de MSN-generatie nu gerust kan slapen omdat ze toch niet zover onder het "landelijk gemiddelde" bewegen.....

Greetz,
Harry
 
We zijn dit weekend verhuisd en ik weet zeker dat we deze 2 dagen al meer dan 50 km hebben gelopen (tenminste zo voelt het) alleen al trap op en trap af, huis in en huis uit enz. enz. Dus dat gemiddelde halen we dit jaar wel.

Ik ben er van overtuigd dat er zeker mensen zijn die niet meer dan 500 meter per dag lopen. Ik ken ze.....(-: Er bestaan echt mensen die de hele dag binnen zitten, met de auto om boodschappen op de hoek gaan en al moe worden als ze de container aan de straat moeten zetten.

Maar gelukkig is het lopen wel in opkomst. De gemiddelde bezoeker van Hiking-site haalt het gemiddelde wel op, maar de gemiddelde bezoeker van MSN (en vele andere chatsites en onzinsites) zullen dat gemiddelde niet overschrijden, want als je hele dagen achter je pctje zit kom je niet ver. Nu ben ik zelf ook wel pc verslaafd maar om mijn website te vullen zal ik toch eerst moeten lopen om foto's te maken en verhalen te kunnen schrijven. Gelukkig maar.

Groetjes,
Digna
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan