Nederlands Kustpad deel 3


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Daar ga ik straks na werk even rustig voor zitten hans :)

- wel een vraagje, ik vind die LaW bookjes soms wel heel erg onduidelijk, en ze lijken over de datum op somige punten.

Uiteindelijk vind je de weg altijd wel, maar merkte met LaW 5-1 dat ik toch redelijk snel een afslag misliep.

Wat is jou ervaring. ?
 
Hey, grappig, vorig jaar op deze site de (oude) verslagen van de GR5 door België gelezen. Leuk leesvoer!

We zijn zelf met de LAW 5-1 gevorderd van HvH tot Port Zelande en tot op heden nog niet echt verkeerd gelopen. Hier en daar is de bewegwijzering niet helemaal volgens mijn logica maar dat heeft nog niet tot spoorzoeken geleid.

Nou, misschien in Goedereede. Want daar splitst de GR5 zich af van de LAW 5-1 en als je daar staat zie je dus rechtdoor langs het kanaal een rood/wit bordje (de LAW) en links over de brug ook (de GR5) zonder dat er staat wat nou wat is.... In België zouden ze daar een grote wegwijzer hebben neergezet of anders op z'n minst een klein net bordje dat linksaf de GR5 is en rechtdoor de LAW....:)

Groetzels,
Dennis
 
Oef Goedereede... Heel goede herinneringen aan. Kamperen op een sportveldje en heerlijk gedineerd in een restaurant aan de oude haven (een of andere zingende kok die gek was op vis klaarmaken en dat waas lekker ook). Wij hebben toen in een vakantie de LAW 5-1 'rond' gelopen. Van Sluis naar Bergen op Zoom. Het stuk Goedereede naar de veerboot naar engeland hebben we een andere keer gedaan.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan