Nieuw hier, Douwe Geluk Apeldoorn

Dag allemaal,

Het Hiking forum is nieuw voor me. Ben nog niet zo lang bezig met Hiking en buitensport maar sinds ik via een vriend begonnen ben, ben ik helemaal bevlogen ervan. Was op zich al een buitenmens maar nog geen echte hiker en dat probeer ik wel te worden.

Qua sport heb ik altijd het Bigfoot How Chuen Kungfu bij Fred Decramer gedaan en Tai Chi waar ik ook een eigen school in heb de Bron van Geluk Apeldoorn.

Ik werk als ingenieur en heb ooit hbo bouwkunde gestudeerd. Ik hou van de bouw en vind dingen maken echt prachtig. Ook projecten vind ik erg leuk om te doen.

Het ontdekken van dit forum was voor mij een verlichting. Ik ben blij dat ik er ben.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Douwe,
hartelijk welkom bij de HikingSite.
Als je hart open staat voor hiken en de vrijheid erdoor, ben je al een echte Hiker.

Veel leesplezier en vooral veel hike plezier toegewenst.
Er zijn vaker evenementen door verschillende mensen opgezet waar je ook aan zou kunnen deelnemen. Kijk hiervoor naar "Club Hikingsite"
 

Gotzen

Lid Club Hiking-site.nl
Welkome Douwe,

We hebben in ieder geval hetzelfde gestudeerd. :)
Veel hike plezier en er valt veel te lezen op het forum.
 
Welkom Douwe,

Er zitten hier genoeg mensen die ervan houden dingen zelf te maken en aan te passen. Heb ooit een poging toe gedaan, maar a) had ik het idee gejat uit de Op Pad, en b) was de uitvoering niet al te best. Dus kijk ik vanaf de zijlijn mee, en geniet van de dingen die diverse mensen hier in elkaar zetten. Je zult je hart ophalen hier!

Mirjam
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan