nieuw


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Ik heb me net ingeschreven bij de hiking club, omdat ik van wandelen houd, vooral tochten in het bos en lange afstanden. Ik wil dit vaker gaan doen dan ik nu doe, maar heb nog geen mensen gevonden die dit met mij willen doen. Al zoekende op internet kwam ik op deze site terecht. Ik heb nog niet helemaal door hoe deze site werkt, of je je kan aanmelden voor tochten ofzo, dus dat moet ik nog even uitzoeken.
Zou me leuk lijken om binnenkort een tocht te maken.

groetjes Laura
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Laura.

Welkom op de site.

De tochten worden aangekondigd op het bovenste prikbord (club hiking-site). Aanmelden doe je door op het prikbord te reageren op de genoemde tocht. Als je geen toegang hebt tot het bovenste prikbord, moet je misschien even aankruisen dat je van de club lid wilt worden.

Je kunt ook zelf een voorstel voor een tocht posten en kijken of er mensen geïnteresseerd zijn om mee te gaan.

Groeten,

Linda
 
<...> ik van wandelen houd, vooral tochten in het bos en lange afstanden. Ik wil dit vaker gaan doen dan ik nu doe, maar heb nog geen mensen gevonden die dit met mij willen doen.

Nu wel :)
De eerstvolgende wandeling is de donkere dagen hike: http://tinyurl.com/5f7p25 Alle wandelingen en events vind je op dat prikbord (club hiking-site). Een heerlijk ongedwongen sfeer. Iemand bedenkt dat ie een wandeling wil doen, vraagt op dat prikbord of er meer mensen zijn die mee willen doen en dat is al.

Zo, mijn sluikreclame is gemaakt, dus als je niet bang bent voor honden, zien we je graag op de DDH2 ;-)
 
Welkom Laura.

>Zo, mijn sluikreclame is gemaakt, dus als je niet bang bent
>voor honden, zien we je graag op de DDH2 ;-)


Laat je niet imponeren door de afkortingen hoor, daar stikt het van binnen de Club Hiking-site. Zijn gewoon afkortingen van de genoemde hikes. Anders blijf je tikken... :)

Duncan.
 
Dag Laura,

Ook namens mij van harte welkom. Ik ben hier zelf ook net nieuw, en hoop binnenkort ook voor het eerst met een tocht mee te gaan.

Vriendelijke groet, Carlo
 
Hoi Laura,

Ik had je per mail al van harte welkom bij de club geheten, maar natuurlijk ook via deze weg! Mocht je vragen hebben over de club of de site, gewoon hier posten of even mailen!

Raymond
 
Hoi Laura,

Ik ben ook redelijk nieuw hier. Ik had me om dezelfde reden als jij aangemeld. Misschien tot binnenkort op een tocht!

Gr, Bob
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan