nieuwkomer


Hey iedereen:).

Ik registreer mij net de site en dat lijkt het mij zo netjes mijzelf voor te stellen.

Mijn naam is Henk,ik ben 20 jaar, en woonachtig in groningen.

Mijn hobbies lopen nogal uitheen,vanaf rustig achter mijn computer een potje gamen,dansen,of reizen.

Ik heb niet heel veel ervaring wat betreft hiken, maar heb al wel vaak grote loopafstanden afgelegd(verspreid over meerdere dagen met pauzes) door verschillende landen heen. Ik zou graag wat meer dingen willen leren,en wat nieuwe mensen willen ontmoeten om mee rond te trekken zo nu en dan.

Met vriendelijke groet,
Henk Zuidema.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hoi Henk,

Welkom op de site.

Neem ook een kijkje op het club-forum om te zien of er evenement is dat je aantrekt. Dan kun je gelijk andere mensen ontmoeten.

Groeten,

Linda
 
Hoi Henk,

Welkom op het prikbord!

Om dingen te lere kun je naast het doorlezen van de site en vragen stellen via het prikbord ook terecht op de events van Club Hiking-site.nl. Deze events staan open voor iedereen en de aankondigingen ervan kom je onder andere op dit prikbord tegen.

Wellicht is het buitensportweekend van volgende week een optie. Dan kunje ook direct kijken of er nog geschikt tweedehands materiaal voor je wordt aangeboden om je nieuwe hobby mee te beginnen :)

Raymond
 
bedankt voor jullie reacties!

betreffende dat buitensport weekend zou ik even moeten kijken kwa mogelijkheden,aangezien mijn budget niet bijzonder hoog is(eigen huis met 20 jaar houd je weinig over, heh), en roermond nou niet bepaald naast de deur ligt ^^(groningen)

maar het lijkt me erg leuk om aanwezig te zijn als ik de mogelijkheden ervoor heb.

mvg,
Henk.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan