nogmaals blaren( eigenlijk geen meer!)


Status
Niet open voor verdere reacties.
Toen ik jaren tegrug voor het eerste de vierdagse ging lopen kwam ik op deze site terecht en heb eens advies gevraagd over schoenen ivm blaren.
Volgns mijn zoon zouden er geen schoenen bestaan waarin ik zonder blaren kon wandelen, maar ik heb ze nu dus wel gevonden.
Het geheim ligt (bij mij tenminste) in de stugheid van de sool. Ik wil niet wandelen over asfalt met een c schoen, veel te warm en te zwaar en mijn vorige schoenen waren erg versleten (geen duur merk gelukkig) dus weer eens naar een 'goede' winke; getoegen. na een erg lichte schoen en wat gepraat werd mij een millet aange reikt met een stugge zool. Lijkt massief maar is toch wel licht en door de zool wikkel ik blijkbaar nu zodanig af dat ik zonder blaren of intapen en afplakken de km's wegloop.
Mijn kleine teentjes zaten altijd in de verdrukking al kon ik mijn tenen allemaal wieblen in de shcoen, bij deze is dat geen issu meer. Ik heb teensokken, teen spreiders en dat soort dingen gebruikt en u dan eindelijk dit. Het enig jammer is dat ik net voor pinksteren te maken kreeg met een ver staande kies, die in de kaak lag en daaronder ontstoken was (tegen een zenuw) De kaakchirug heeft hem eruit gehlaad onder volledige narcose en nu loop ik met een bont en blauw gezicht rond, maar ach ook dat gaat over:p

Ali
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan