Nomad ATAI pet


Status
Niet open voor verdere reacties.
Weet iemand toevallig waar ik deze pet nog kan krijgen, internetwinkel mag ook.

http://www.nomad.nl/ProductGuide/default.asp?action=more&niv=1&cat_id=1&subcat_id=42&pro_id=37

Ik ben de mijne kwijtgeraakt op een fietsvakantie anderhalve maand geleden en ik baal verschrikkelijk.
Ik heb alle winkels hier in de buurt gehad. Bever, Pauw, Kompas, Intersport en ik heb geen ideeen meer.

Ik woon in Noord-Holland vlakbij alkmaar maar ik ben best bereid een eind te rijden hiervoor. Erg he :p maar ik was gewoon dol op die pet.

Elke tip is welkom :)

Bij voorbaat dank...

Stephan
- bijna wanhopig
 
Stephan,

Misschien wel een hele domme opmerking, maar heb je al een mailtje gestuurd naar bijvoorbeeld info@nomad.nl?? Die kunnen je vast wel vertellen welke winkels ze op voorraad hebben.

Raymond
 
Nee geen domme opmerking ik dacht er zelf eigenlijk pas heel laat aan (lees: vorige week) toen was ik een paar dagen weg en toen ik bij terugkomst mijn mail bekeek bleek dat ik de mail nog niet verstuurd had (toch niet automatisch :+ ) dus tot nog toe geen antwoord, wat ik ook niet zo snel verwacht uiteraard. En hoopte ik hier een tip te kunnen krijgen omdat ik bijna de hele volgende week in de ardennen zit.

Bij deze mijn excuses voor deze forumvervuiling wat het toch eigenlijk wel een beetje is. :-(

Stephan
 
Ook ik had een dergelijke pet bij mij was het er een van Fjälraven. En ook ik ben hem kwijtgeraakt (laten liggen op mt sinaï, dus nu zal een Egyptenaar er vast heel blij mee zijn). Een nieuwe kon ik steeds niet vinden. De vorige kocht ik in de uitverkoop bij een outlett-store voor geloof ik wel 15 Euro, en daar hadden ze hem dus niet meer. Echter 2 weken geleden kwam ik een dergelijke pet tegen bij De Waard in Roden voor maar 5 Euro! Bij De Vrijbuiter er tegenover hadden ze hem ook maar daar waren ze 7,50 Euro. (daar welliswaar met een Vrijbuiter logo ipv. het De Waard logo);-)

De nekflap kan er bij mijn nieuwe petje niet af, maar die vouwt goed weg naar binnen, en de grootte is goed aan te passen met behulp van een elastiek en zo'n schuifklemmetje. Let wel op want bij een aantal van de petjes die ze bij De Waard hadden zat dit elastiek vast gestikt in plaats van dat het door de sleuf kon schuiven.

Ik weet niet of je speciaal weer de Nomad wilt hebben, maar ik heb afgelopen weekend in ieder geval al veel plezier gehad van mijn De Waard petje. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Groeten,

Jurgen
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan