Noorse sneeuwkaart


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

Voor degenen die plannen hebben om vroeg in het seizoen in Noorwegen te wandelen, kan het nuttig zijn om eens een kijkje te nemen op deze sneeuwkaart:

http://snokart.nve.no/

Kan trouwens ook nuttig zijn voor mensen die laat in het voorjaar nog willen skiën.

Klik in het linkermenu onder "ski" op "snødyp". Dan krijg je de sneeuwdiepte op dit moment in centimeters. Deze site wordt vaak geupdate, ik denk dagelijks.

In hetzelfde menu ligt ook "nysnødyp" dat de hoeveelheid nieuwe sneeuw aangeeft en "skiføre" dat aangeeft hoe goed er nog te skiën valt. "Barmark" betekent sneeuwvrije ondergrond. Als je wilt wandelen heb je dus "barmark" nodig.

Groeten,

Linda
 
Kijk; dit zijn nou van die weetjes waarvan ik graag zie dat ze door mensen gedeeld worden!

Niet dat ik directe plannen heb om naar Noorwegen te gaan (teveel plannen al deze zomer), maar hij komt zeker bij mijn Favorieten.

dus Linda, bedankt voor de tip.

Oja, om dan meteen in dezelfde trant iets terug te doen. Voor diegene die plannen hebben om naar de Tatra tegaan deze zomer of najaar; Hier vind je een goede overzichtskaart: http://www.mapytatr.net/PRODUKTY/MAPY_TAT/TPN/SLICES/tpn_mapa.htm

groeten,
russian_nomad

Twan
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan