nordic walking


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

ik ben op zoek naar meer info en eventueel praktische toepassing over nordic walking. Wie kent het, wie doet het en waar(Ravenstein, Nijmegen?).
Doe je het in een groep of juist alleen en wat zijn de ervaringen.

ben benieuwd naar de reacties,

Ali
 
Hallo Kleuntje,
Ik vind zojuist je wel heel oude bericht van juli .... maa rwil troch reageren, niet wetende of je inmiddels antwoord hebt gekregen.... Kijk eens op www.nordicwalking nl en klik dar op de provincie en bel meet een van de trainers die in deeprovincie met Nordic Wlaking gestart zijn.
Je zult op de website alle info vinden tav de gezondheidsaspecten, achtergronden en materialen die je bij Nordic Walking nodig hebt.
Sukses er mee en laat even weten of je de juiste info hebt gekregen...
Jos Damen , NORDIC WALKING NEDERLAND
jdamenbv@euronet.nl
 
Hoi Jos,

Toevallig begin september een advertentie gezien van de ski en fit te Arnhem. zij hebben momenteel twee trainers en daar doe ik dus elke week nodic walking op zaterdag ochtend. En passant doen we ook nog wat langlauf en ski oefeningen dus da's ook mooi meegenomen.
Het is wel 30 min rijden voor mij , maar ik evind het erg leuk om te doen. Wacht nog wel steeds op verbetering van mijn ademhaling tijdens stijgingen.
GEduld waarschijnlijk

Groetjes

Ali
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan