NP Maasduinen

Ik was nog nooit in de Maasduinen geweest, maar afgelopen weekend daar een mooie middag/avond/nacht trail gedaan. Ik vond het een verrassend mooi nationaal park. Wat ik echter wel mistte zijn de Dunea waterkranen die hier in en rond Den Haag staan. Die maken het leven van de dorstige trailrunner toch wel een heel stuk makkelijker.
Halverwege mijn tocht was mijn water op en de enige camping in de buurt was net die ene camping zonder toiletgebouw! :(
Uiteindelijk in een dorp 4km verderop Wellerlooi (nooit eerder van gehoord) was gelukkig nog een cafe open waar ik in het toilet water aanvullen mocht. Kerel daar in het toilet vraagt of ik aan het fietsen was? Nope lopen, zei ik. Waar ik dan heen ging? Nou naar Venlo want daar stond de auto. Hoe ver is dat nog dan? Nog zo'n 30 km, zei ik, ik zit net over de helft. Die kerel: :oops::oops::oops:
Nadat ik een cola had gedronken hoorde ik die kerel op het terras vertellen over die mafkees die in het donker naar Venlo aan het lopen was.
Hij had toch wel een punt, denk ik. :ROFLMAO:

Eins

Boxmeer Venlo.jpeg
:oops::oops::oops:
 

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Ieder zijn ding moet je maar denken!

Ziet er uit als een flinke tippel :)

Raymond
 
😄 ik snap je Eins. Zaterdag tijdens de 58 km Grossglocker Ultra Trail eenzelfde reactie van een groep hikers die bijna langs de helling naar beneden gleden van verbijstering toen ze hoorden dat wij drie dagafstanden ineens renden. En dat was dan nog maar de halve afstand (volgend jaar misschien de 110 🤔🥳..)
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan