oline kaarten

Hoi,
ivm een huttentocht volgend jaar (uitgestippelt door buro) ben ik bezig de plekken te vinden op goole maps.Dit valt vies tegen, veel van de plekken zijn niet terug te vinden.
Zo heb ik ook alternatieven van google geprobeerd maar met zelfde resultaat.
Kan iemand mij op weghelpen?
Gaat om Slowakije en polen.
Een wandelkaart krijg ik pas ter plekke, maar wil me nu al inlezen...
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Michael. Ik ben het helemaal eens wat betreft Open Street Maps. Echter, als ik je vraag goed begrijp ben je op zoek naar de locatie van hutten (?) op de kaart zodat je het verloop van de tocht kan bepalen om je voor te bereiden? Ik denk dat OSM je daar niet bij gaat helpen. Waarschijnlijk staan je hutten wel op OSM, maar is er daar geen zoekfunctie die je de gelegenheid geeft om te zoeken op de naam van een hut. Bij OSM moet je de locatie al weten en dan kun je mogelijk wel een kaartelement vinden die de hut moet voorstellen.

Ik kan me echter voorstellen dat de locaties van hutten in Polen en Slowakije te vinden zijn op websites van het gebied die je gaat bezoeken. Ik neem aan de Hoge Tarta?

Verder zou je kunnen overwegen om bij een gespecialiseerde kaartenwinkel langs te gaan en een ouderwetse kaart te kopen van het gebied?

Eins
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan