Onder-door-steek E25/A26 hoogte van Houffalize


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hallo,

Ben op dit moment bezig met het plannan van 'n route van Bastogne naar La Roche. Ik wil graag via Houffalize lopen en vanuit daar naar een camping aantal kilometer onder Wibrin. Nu heb ik de vraag op welke plekken het mogelijk is de snelweg 'over' te komen. Ik weet dat het mogelijk is de N860 te gebruiken of N826 echter loop ik als het mogelijk is graag over 'n pad om dit obstakel te passeren. Iemand kennis ervaring welke paden er onder de snelweg doorlopen?
Ik denk dat ik de meeste kans heb bij de Ourthe sinds daar 'n erg groot viaduct is gebouwd. thx.

cheers,

Stephan
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hey Henk,

De paden staan er idd wel op, echter is niet met een tunneltje of iets dergelijks aangegeven of het pad gewoon doorloopt. Dus doodlopende afgebroken paden zijn niet echt te onderscheiden van onderhouds toegangen. Had idd gewoon op google effe snel kunnen kijken.

thx,

Stephan
 
aha. Op google zijn dat overigens de enigste twee dicht in de buurt geloof ik. Het voordeel van wél een N weg nemen om een snelweg te kruisen is dat je snel kan lopen, en dus sneller weg bent van de snelweg (met alle herrie).

In 2007 was de WWH daar in de buurt. Zie http://www.pbase.com/hyz/image/74326418 voor onze route toen. We hebben vlakbij de "T-splitsing" van de Ourthe gestaan.

Ik had overigens in die vorige linken de verkeerde La Roche te pakken, ik vond al dat je zover omliep :)
 
Nee joh heb amber 1,5 dagen of dit te doen komend weekend.

Idd dat is ook weer zo, ben d'r al 'n paar keer op vakantie geweest in mei. De snelweg over de N-weg naar la roche loopt ver boven de vallei uiteindelijk zalk er niet zoveel last van hebben ga ik idd vanuit. Enige nadeel is dan alleen weer dat eerst oversteek over de ourthe pas na ongeveer 1 km is nadat ik de snelweg passeer. Zal allemaal er wel aan liggen hoe laat 't zal zijn als ik in houffalize ben hoe ik verder loop.. moet daarna nog 'n eind om bij de camping bij pont de rensiwez ( moulin de rensiwez ) te komen.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan