ongeregistreerde campings in italie


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
T

tinetim

Guest
hallo, wie kan ons helpen aan adressen van (zeer) kleine, niet in campinggidsen voorkomende, campings in de Etruskische apennijnen ? wat we zoeken is een camping waar we de ruimte krijgen, uitzicht hebben, waar rust is en van waaruit we wandelingen kunnen maken. Het mag ook (niet te)zuidelijker, wel in de apennijnen. Als je goede ervaringen hebt op het gebied van kamperen in dit gebied in Italie dan wil ik die graag van je horen.

groetjes, Tine
 
dag Tine,

Heb je ooit nog antwoord gevonden op deze vraag? Wij zoeken ook zoiets en denken aan Toscane, maar staan ook open voor andere suggesties.

groetjes, Michiel
 
hallo Michiel,

Dat gaat héél moeilijk worden, weet ik uit ervaring.

Wij zijn twee jaar geleden oa in Toscane geweest en hebben vooraf veel moeite gedaan om dit soort campings te vinden. Viavia en allerlei gidsjes geraadpleegd.
Beste methode bleek via het gidsje 'rustiek kamperen in Midden en Noord Italie'. Of beter gezegd: 'minst slechte methode': het blijft afwachten waar je terecht komt. Rustiek voor Italiaanse begrippen is vaak niet erg rustiek in onze eigen ogen. Maar ja, roeien met... zeggen ze weleens.
Volgens mij zijn die plekjes best te vinden, maar dan moet je appartementjes of huisjes gaan huren. Campings worden vaak niet op dit soort plekjes neergezet.
succes!
Enne, Michiel en Tine: als jullie alsnog wel iets vinden, hoor ik het ook graag! (ben nl wel fan van Italie!)
Groetjes Gerda
 
Uit het boekje rustiek kamperen de camping in Tavernelle. Er staat een geslaagde combi tussen een camping en een bungalowpark en dat is het zeker. Laat je niet afschrikken daardoor. De hoeveelhied bungalows valt reuze mee en staan een eind verderop en zien er zeker niet uit als center parcs...

Het is een klein schalige famillie camping, dus er zijn wel kinderen aanwezig met speellawaai maar als je daar verder geen bezwaar tegen hebt is de camping zeker aan te raden. Ligt in een prachtig gebied wat zeker geschikt is voor wandelingen direct vanaf de camping en ook in de hele omgeving. De camping is zelfs bereikbaar met een trein en daarna bus.

suc6 met zoeken,
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan