Online shopping

Status
Niet open voor verdere reacties.
X

xavier1975

Guest
Iedereen heeft het wel over online shoppen, maar mijn vraag is wie heeft er nu ook daadwerkelijk ervaring met het bestellen van artikelen in het buitenland. Ikzelf ben bijvoorbeeld op zoek naar een (of twee) Leatherman Wave, en in NL zijn ze bizar duur. In de USA worden ze aangeboden voor $60, maar ik vraag me dus af wie weleens in de USA besteld heeft en wat de ervaringen zijn qua betalen, levertijd en kosten van het geheel. Bij voorbaat dank!
 
[font size="1" color="#FF0000"]Laatst gewijzigd op 26-06-01 om 11:34AM (GMT 1)[/font][p]Hola Xavier..

Ik bestel regelmatig via Internet. Met name uit Duitsland, maar ook in de UK en de USA vind je soms aanbiedingen die erg veel schelen met de prijs in Nederland. De Dollar staat erg hoog nu, dus in de USA zijn de spulletjes momenteel een stuk duurder.
De levertijden wisselen tussen 3 dagen en 3 weken. Daar valt niks over te zeggen. Ik heb bij de Bergsportshop.com weleens een paar weken moeten wachten op iets dat niet in voorraad was. Mijn Leatherman uit de USA kreeg ik al na drie dagen..
Betalen met de creditcard heb ik geen moeite mee.. Mits het bij een gerenomeerd bedrijf is. De extra kosten die bezorging onder rembours met zich meebrengt is erg veel. fl 54,-. Dat is dus alleen interresant bij grote bestellingen ineens.

Goede ervaringen heb ik met:

- http://www.bergsportshop.com/
- http://www.globetrotter.de/
- http://www.denoorderzon.nl/
- http://www.piedaterre.nl/main.htm
- http://www.rockrun.com/moredeals.htm
- http://www.backcountrygear.com/index.cfm
- http://www.knifecenter.com/

De goedkoopste Leathermans in Nederland vind je volgens mij bij Niels Buijtendijk ( http://www.buijtendijk-outdoors.nl ).


Shop ze
:7
 
X

xavier1975

Guest
Heb uiteindelijk een Leatherman Wave besteld in de US, kostte me fl 185 inclusief verzendkosten. Dat is dus nog altijd beter dan de fl 370 die o.a. Bever ervoor vraagt!!! Was trouwens in 5 dagen binnen!
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan