onward-outward online shop


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hallo allemaal,
Ik was op zoek naar een nieuwe Gore-Tex jas(eigenlijk had ik er geen), dus ik op zoek hier in de buitensport zaken(Hier is Wenen). Ik had een supermooi jasje gezien van mountain equipment (minaret)maar die hadden ze alleen nog maar in maat s, maar konzen we wel voor me bestellen in maat M en moest dan 330 euro kosten. Ik besloot er nog even over na te denken en thuis even op internet te kijken. En ja hoor, in Engeland kost ditzelfde jasje 200 pond en bij onward-outward zelfs maar 170 pond. (met verzendkosten kwam ik op 210 euro). Ik heb hem de 29ste besteld op een zaterdag en had en vandaag binnen, super snel dus.
Moraal van dit verhaal, deze shop heeft soms hele scherpe prijzen, vooral op zaken die uit engeland zelf komen. Omdat eht EU is, betaal je geen invoerrechten enzo. Dit is de link:
http://www.onward-outward.co.uk/

Misschien heeft iemand er iets aan.

Groetjes uit een ijskoud Wenen,
Martine
 
Shoppen op internet in de Uk kan echt heel veel geld schelen tegenwoordig en er zitten een paar goede online-winkels. Zo heb ik mijn Hilleberg Allak ook uit de UK laten komen en dat scheelde bijna 200euro vergeleken met Nederland. Verschil van 50 euro zou ik nog mee kunnen leven en denken niet moeilijk doen gewoon in Nederland kopen, maar als het 200 euro is....
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan