ook even voorstellen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
J

johti

Guest
Hallo allemaal,
het lijkt gebruikelijk te zijn, om je even voor te stellen en gezien ik jullie site ook pas heb ontdekt, zal ik dat dan maar doen. Ik ben Dagmar, oorspronkelijk een duitse, via stage zo'n 10 jaar geleden in Nederland verzeild geraakt en nog steeds niet erop uitgekeken. Ik hou erg van fietsen en wandelen (fietsen vooral niet in de bergen ; en wandelen juist wel). Naast mijn liefde voor India en de Himalaya in het bijzonder ben ik echter ook in Nederland al aardig wat onderweg geweest qua wandelen. Ik ben zoals velen echter ook op zoek naar wat medewandelaars, die graag regelmatig een- of meerdaagse tochten willen maken en ik wil ook graag eens naar de Ardennen; het liefst met een klein groepje enthousiaste, maar niet te fanatieke wandelaars.

Volgend jaar of in het jaar erop wil ik graag naar Nepal/Tibet en dit het liefst ook zelf organiseren met een aantal mensen samen. Wie weet zijn er geinteresseerden, die ook zulke plannen hebben of die het al eerder hebben gedaan. Ik zou graag willen horen hoe dat is geweest.

Tot zover
Groetjes van Dagmar (Johti)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Dagmar,

allereerst een hartelijk welkom. Als je een eindje wil fietsen, kijk dan even in de Club Hiking-site. Zondag 2 juni gaan we een eindje (55 km) rond de Posbank in Arnhem. Heb je zin, bike dan mee. Verder worden meer activiteiten georganiseerd van gemoedelijke tochtjes tot ietwat meer zwaardere evenementen. Kijk rustig rond en doe lekker mee.

groet
Richard

die niet snapt dat een enthousiast iemand niet fanatiek is
maar dat ligt aan mij
 
Hallo Dagmar,

Welkom, doe gewoon gezellig mee ;-)

Duncan
-die wel enthousiast is maar niet fantiek...
 
Het is maar, wat je onder fanatiek verstaat natuurlijk;) en of je dit als positief of negatief ziet. Laat ik het erop houden, dat ik ten allen tijden nog moet kunnen genieten en dat de sfeer in een groep(je) erg belangrijk is en prestaties mij minder interesseren.

Groetjes van Dagmar

die wel benieuwd is of nog mensen zijn die in Nepal of India zijn geweest voor hikes.....
 
Hallo Dagmar,

Allereerst welkom natuurlijk.
Als je wat meer wilt weten over trips in Nepal moet je even in een van de prikborden opzoek gaan naar Glowdog (Jurgen). Hij is daar vorig jaar November geweest dus hij kan er wel wat over kwijt denk ik.

Dirk.
 
Dag Dagmar,

info en vragen over Nepal kan je ook vinden op YetiZone (http://www.yetizone.com). Op het bulletin board kan je je vragen stellen en meestal krijg je wel snel antwoord.

groetjes,
Jan
 
Hallo Dagmar.

Welkom (Wilkommen) op de site.

C.M.
D'oude Vos.

(Het gaat er niet altijd om wat je doet, het gaat er ook om wat je niet doet).
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan