Ook vrije dagen over?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Heb je net als ik vrije dagen over (teveel zal ik niet zeggen ;) )? Ik wil nog wel een lang weekend hiken dit jaar, en hier is vast wel iemand die mee wil... Concrete plannen heb ik nog niet, dus voor zowel bestemming als data ben ik flexibel. Data moet ik op het werk wel afstemmen, maar dat moet wel lukken.


Ik zal me meteen even voorstellen (1e post hier): ik ben Edgar, 26, en woon in Enschede. Nog niet heel ervaren qua hiken, alleen dagtochten tot zover. Heb tot heden o.a. in Ardennen, Slowakije, UK, Griekenland, Noorwegen gehiked. Lees hier al een tijdje regelmatig mee overigens, maar posten was er nog niet van gekomen.
 
Hoi Edgar,

Zelf heb ik geen vrije dagen over maar misschien kan mijn vrije woensdag van de ene week naar vrijdag verschuiven en die van de andere week naar maandag :).

Wat voor plannen heb je precies en wanneer want het is nog maar kort dag. Als het tekort dag is dan kunnen we altijd nog even naar begin volgend jaar kijken.

Ik heb in ieder geval interesse!!

Groeten,

Roel
 
Hoi Roel,

Leuk! Alleen is het inderdaad te kort dag (onverwacht druk op het werk, dus ik kom niet weg). Maar wat mij betreft is begin volgend jaar ook prima.

Mijn plannen? Een dag of 4 hiken, in een mooi gebied redelijk in de buurt (beetje onzinnig om voor 4 dagen heel ver te reizen vind ik - er is 'om de hoek' genoeg moois te vinden). Bijvoorbeeld Harz, Eifel, Ardennen om maar eens wat te noemen.


Ik zal binnenkort eens wat op internet rondsnuffelen zodat ik wat concretere gebieden/plaatsen kan noemen. Maar als jij suggesties of voorkeuren hebt lees ik dat graag natuurlijk.


Groeten, Edgar
 
Mij maakt het niet zoveel uit waar maar wanneer nu wel. Zou maart jou uit komen?? Voor mijn gevoel nog ver weg maar ik heb het in januari en februari erg druk met school. Ik ga ook nog mee met de WNH07 en de WWH07. Misschien dat je daar ook mee mee kan is wel gezellig. De afstand maakt mij niet ik kan namelijk rijden dus dat scheelt weer.

Roel
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan