op zoek naar kleine campings in engeland


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
vage plannen om eens in engeland te gaan kamperen. maar al googelend kom ik alleen grote camping and caravan parken tegen, waar ik niet graag zou willen overnachten. erg duur ook trouwens. ik zal wel iets over het hoofd zien. wie geeft me een hint naar de links van kleinere kampeerterreinen? of zijn die daar niet?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Yep, kamperen bij de boer kennen ze daar ook.

Ben in Noord-Engeland geweest, op de fiets. Volgens mij stonden de (kleine en grote) campings gewoon op de kaart die we voor het fietsen gebruikten.

grtz
Henk
 
Ik denk dat de meeste kleine campings geen website hebben en niet te googlen zijn. Meestal kom je ze gewoon in de praktijk tegen of inderdaad op de kaart. Toen ik de Dales way wandelde, hebben we op veel kleine en leuke campings gestaan. Die stonder op de betreffende kaart van York Shire Dales van 1 mile op 1 inch.

Linda
 
Hey Elefteria,

Kijk eens op http://www.nationaltrail.co.uk

Op deze site staan de (kleine) campings langs de Lange Afstands Wandelpaden van Engeland en Wales. Voor de kleinere campings langs de LAW's zit je vaak tussen de 3 en 6 pond per persoon per nacht.

Groetjes,
Léonie
 
>Voor de kleinere
>campings langs de LAW's zit je vaak tussen de 3 en 6 pond per
>persoon per nacht.

Sorry, nog vergeten te vermelden. Dit zijn de prijzen voor hikers en/of fietsers met (kleine) tent (zonder auto of motor).

Groetjes,
Léonie
 
We hebben een keer op een boerderij camping gestaan een 50km ten westen van newcastle, (langs Hadrian's wall) en 's ochtends ontbeten met verse eieren met (dikke plakken!) spek. Heerlijk!

En een keer op een caravanpark zo'n 70km noordelijker. Vreselijk lux, verwarmde toiletzittingen bij wijze van. Maar vreselijk ongezellig.

Volgens mij waren ze beiden even duur, maar ik weet wel waar de voorkeur naar uit gaat :)

grtz
Henk
 
Een tijdje geleden ook al eens aan het googelen geweest omdat ik ooit toch ook weleens naar Engeland wil. Een paar opties die mij (op het eerste gezicht) wel de moeite leken:

http://www.churchstile.com/homepage.htm
http://www.hawksheadhall-campsite.com/campsite.html
http://www.lakedistrictcamping.co.uk/campsites.htm
http://www.nationaltrust.org.uk/mai...thwest-lakedistrict_camping-groups_info-2.htm

Maar ik heb de indruk dat campings redelijk dun gezaaid zijn. Engeland is dan ook het land van Bed & Breakfasts.
 
Maarre, Elefteria. Naar welk gedeelte wil je? Dan kan er iets gerichter antwoord gegeven worden.

grtz
henk
 
bedankt voor alle reacties. sorry dat ik niet eerder geantwoord heb, paar drukke dagen achter de rug. ik ga zeker alle links eens bekijken.
waar ik heen wil? twee opties:
1e: northamptonshire ( in de buurt van waar mn broer woont en dus te combineren met een bezoekje, broer is anti-kampeer, dus kan me niet helpen)
2e: the new forest (zuidkust)
mijn plannen zijn nog niet concreet, ben gewoon wat aan het zoeken naar mogelijkheden en prijzen.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan