Opening: Walk & Travel (Apeldoorn)


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
INGEZONDEN BERICHT:

Op de laatste dag van de maand maart opent René Vos – bekend van René Vos Outdoor & Sports te Gorssel – aan de Mariastraat 6 te Apeldoorn Walk & Travel. Dit is de tweede winkel van de Gorsselse ondernemer: een avontuurlijke winkel voor wandelaars en actieve reizigers, waar kundig advies wordt gegeven op het gebied van wandelschoenen, wandelen en reizen.

Negen jaar geleden opende René Vos zijn eerste winkel in de Gelderse plaats Gorssel: René Vos Outdoor & Sports. Deze winkel is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende buitensport- en ski-zaak in de regio èn ver daar buiten. Mensen uit heel Nederland komen speciaal naar de winkel voor hun uitrusting. Aan dit succes wordt nu een vervolg gegeven met de opening van Walk & Travel in Apeldoorn.

René licht zijn motivatie tot opening van Walk & Travel als volgt toe: “In Gorssel merkten we dat de wandelsport, in al haar varianten, steeds meer aan populariteit wint. Mensen zijn ook meer bereid te investeren in een goede uitrusting. Schoenen van kwaliteit en goed bij de voet aansluitende pasvorm zijn daarbij van essentieel belang.
Het idee voor deze winkel is voortgekomen uit de enorme populariteit van de wandelsport en van het succes van onze aanpak die zoveel mensen naar onze winkel in Gorssel trekt.
Bij Walk & Travel specialiseren we ons nog meer in het wandelen en presenteren we het als een moderne vrijetijdsbesteding. Dit is terug te zien in het frisse interieur en de moderne collectie schoenen, kleding en reisbenodigdheden. De gemoedelijke sfeer, de servicegerichtheid en het deskundige advies zullen hetzelfde zijn als in Gorssel”.

Chris Agaart neemt Walk & Travel onder zijn hoede. Naast zijn studie bewegingstechnologie heeft hij al zeven jaar ervaring bij René Vos Outdoor & Sports opgedaan. Hiermee is hij perfect voorbereid voor deze nieuwe uitdaging. Ook voor sportpodologische adviezen kunnen mensen bij hem terecht; met relatief eenvoudige aanpassingen aan schoenen kunnen ze zonder pijn weer genieten van hun wandelingen.

De opening van Walk & Travel in het weekend van 31 maart t/m 2 april wordt gevierd met spetterende aanbiedingen, de verloting van een goed verzorgd wandelweekend en andere leuke prijzen. Een didgeridoo muzikant zorgt voor een exotische sfeer.

EINDE INGEZONDEN BERICHT
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan