Oproep: Ga op avontuur en test de Polar Outdoor Compute...


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Voor de liefhebbers (ik kreeg het vandaag aangereikt):

Ga je dit jaar de Mont Blanc (Frankrijk) beklimmen, wil je de top van de Cotopaxi (Equador) of de Elbrus (Rusland) bereiken, of ga je op een avontuurlijke expeditie, meld je dan nu aan voor de Polar Outdoor Computer test.

Wat moet je doen?
Geef in een e-mail of brief kort aan: Wat je gaat doen? In welke periode? En waarom je hierbij de Polar Outdoor Computer nodig hebt? Je maakt dan kans om de Polar Outdoor Computer (http://www.polar-nederland.nl/html/segments/Outdoor Sports.html) in bruikleen te krijgen. Natuurlijk ontvangen wij na je avontuurlijke reis een kort reisverslag tezamen met een uitdraai van je hartslaggrafiek en een foto. De leukste reisverslagen en grafieken worden op de website geplaatst, zodat we een reislogboek krijgen.

Is dit iets voor jou, stuur ons dan een e-mail (lillian.hoed@polar.fi) of stuur een brief naar: Polar Electro Nederland bv - Outdoor computer test - Postbus 1044 - 1300 BA Almere.

Let op: deze actie staat los van Hiking-site.nl. Voor vragen dien je je dus tot Polar Electro Nederland te richten!

Raymond
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan