Optimus Nova allesbrander inc.kleine en grote brandstoffles.

Hallo Chiel,

Kun je me vertellen hoe oud de brander is en een foto van de onderkant van de brander tonen. Het lijkt een mooie originele brander. Echter in de loop van 2005 heeft de Nova een aanpassing gehad waarbij er een andere type moer op het ondereind van de brander is gekomen. Dat maakt nogal wat uit voor de betrouwbaarheid van de brander.

MVG

Rolf
 
Beste Rolf,

Ik heb mijn Nova in 2003 gekocht. Ik heb nooit problemen met deze brander gehad. Niets afgebroken. Ik moet er wel bij zeggen dat ik hem uitsluitend met coleman fuel heb gebruikt. Verder heb ik nooit het sleuteltje met magneetje hoeven gebruiken om een verstopte brander te ontstoppen.

Mvg,
Chiel
 
Hi Chiel,

Als de centrale moer, waarmee het huis met de poten onder aan de brander vastzit een dikke ronde messing moer is, zonder kanten, maar met twee halve gleuven, dan heb ik belangstelling voor je brander. Als dat een gewone 6 kantige moer is heb ik geen belangstelling.

Dat zegt overigens niets over jouw brander, wel over mijn branders. Van de pre 2004 Nova's heb ik er al 2.


MVG

Rolf
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan