Opzeggen SPOT 1 services

Wat is de handigste manier op de Spot Messenger Services op te zeggen? Ik vind alleen een telefoonnr in America. Lijkt me een ongewisse manier. Kan dat niet eenvoudiger on-line?

Mijn Spot 1 heeft de laatste jaren toch wat steekjes laten vallen (berichten die niet aankwamen, en recent startproblemen), ik lees nu ook dat de dekking boven de poolcirkel wel eens te wensen over laat, dat lijkt dus wel te kloppen. Laat dat nu net mijn favoriete deel van Noorwegen zijn.
En de nieuwe (goedkopere) abonnementsvormen zijn alleen voor de nieuwe modellen te krijgen. Over belonen van trouwe klanten gesproken.. :mad:

Wat de vervanging gaat worden weet ik nog niet. Er is een hoop meer op de markt dan pakweg 8 jaar terug. Iemand toevallig al ervaring met de GPSmap66I? Dat zou weer een apparaat schelen.

Groet, Joop
 
En dat werkt. Keurig bevestiging gekregen.

Wel opmerkelijk: als ik besluit tóch te verlengen (ben ik niet van plan) krijg ik een loyalty credit op mijn huidige legacy abonnement van 65 €. Dan zou ik ongeveer evenveel betalen als een nieuwe klant ..

groet, Joop
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Bovenaan