organisatie 3 daagse hike


Hallo allemaal

Ik ben voor de scouting uit Roermond bezig om een hike te organiseren. het gaat om jeugd van 16-20 jaar die allemaal wel reuze fit zijn maar dus geen ervaring hebben.
Is er iemand met een mooie tocht, waarbij er 's nacht geslapen kan worden op een eenzame camping. omgeving roermond, met uitbreiding van grensgebied van belgie en duitsland

hopelijk komt er hulp

Ps. weet niet als jullie herfsthike uit 2008 in de mijnweg een idee is
 
Je zou wellicht iets in de Eifel kunnen doen. Daar liggen een aantal jugendzeltplatzen. Ze zijn niet alemaal even makkelijk op te sporen.

Het voordeel van deze jugendzeltplatzen is dat er ruimte genoeg is voor een wat grotere groep. En in de Eifel heb je een mooie omgeving. In Nl heb je qua rustige campings hooguit de paalkamperplaatsen (die zijn te klein voor een grote groep) of een natuurkampeerterrein (daar moeten dan wel een aanntal deelnemers lid van zijn).

Kan je niets regelen met drie relatief bij elkaar in de buurt liggende groepen (denk aan en driehoek met één OV punt of een lijn met 2 OV punten)?
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan