Outdoor Research


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

aqdennis

Lid Club Hiking-site.nl
Hola!

Iemand enig idee waar je (bij voorkeur in het westen van het land) je kleding en met name jassen van Outdoor Research kan kopen...?
Zo even uit nieuwsgierigheid...
Vriendinlief gaat maart-mei naar de VS voor haar promotieonderzoek, naar Ann Arbor. Laten ze daar nou net een REI store gaan openen :) Tijd voor een nieuwe alledaagse GTX jas dus. Hoeft niet hi-tech, goeie jas voor de echte buitensport heb ik al, maar mijn gewone-naar-het-werk-TNF begint uit elkaar te vallen. Outdoor Research maakt wel een paar mooie jasjes die niet zo duur zijn. Bv. de Furio Jacket, voor $280. Maar wil ze wel eerst effe besnuffeld hebben...

Groetzels,
Dennis
 
Al seamseal geprobeerd op je every day GTX jas? Ik heb nog een mammut uit 1996 die ik regelmatig gebruik als het regent voor mijn woonwerk-verkeer. De tape hangt inmiddels wel met seamseal vast;-)
 
Da's niet echt het antwoord op m'n vraag :)
Maar om je wedervraag te beantwoorden: er zitten echt al gaten in m'n jas op de ellebogen, langs de manchetten en voorop langs de rits. Dus hij is voorbij het punt dat seamseal nog iets kan doen :7

Groetzels,
Dennis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan