outdoor winkel culemborg


Status
Niet open voor verdere reacties.
Door een advertentie in 'op pad' heb ik zaterdag een bezoekje gebracht aan Keela outdoor te Culemborg. Ze hebben heel aantrekkelijke kleding voor een hele schappelijke prijs. De softshel heb ik zelf al uitgeprobeerd en dat beviel goed. as zondag 13 km Nordic Walken ermee en kijken hoe dat gaat. Dan later de overige zaken eens uitproberen. Ook hadden ze enkele winterslaapzakken voor hele schappelijke prijzen, 150 euri voor dons to -40 comfort -12
Het merk dat ze verkopen is Keela en ze zijn gerelateerd aan yak'n yeti (Wim Harskamp o.a k2 beklimmer?). Ik heb geen aandelen,maar ik vond het mooi spul, zijn gebruikswaarde kan nooit minder zijn dan hetgeen we weleens aanschafen via de Aldi of lidl, vandaar dat ik jullie dit niet wil onthouden www.keelaoutdoors.nl
Veel plezier
Ali
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Bij het nalezen van deze posting lijkt het net alsof ik vind dat Keela vergelijkbaar zou zijn met de spullen van Lidl en Aldi, dat is dus niet wat ik bedoelde. Integendeel. De materialen doen erg goed aan en zijn toch redelijk van prijs. Wat ik eigenlijk bedoel te zeggen is dat Keela hier weinig tot geen naamsbekendheid heeft maar blijkbaar wel degelijk goed getest is. Gezien de prijs van bijv mijn eigen softshell vind ik het geen bezwaar om de kwaliteit in de praktijk uit te proberen. :eek:

Ali
 
Hallo

Ik loop al langere tijd rond in een stevige outdoor jas van Keela. Het is niet van goretex, maar vergelijkbaar materiaal. Wat me vooral opvalt is de prima afwerking. Bijvoorbeeld ritsen onder de oksel, goede capuchon (weggestopt in de kraag) etc. Heb er deze zomer in geklommmen in de Alpen en niets dan lof. Te meer deze jas slechts 110 Euro kost! Keela is een aanrader.

Ze verkopen overigens ook kampeerspullen van het Italiaanse Ferrino.

groet ROn
 
Hoi,

Ben er vandaag nog even langs geweest. Die softshel van de aanbieding was er nu ook in het rood, voor 50 euri toch maar meegenbomen. En meerdere fleece zaken. oa voor een over kou klagende zoon, die in een stekruimte van een kas moet werken. Hij heeft zijn fleece aan en ik hoor hem niet piepen.
En inderdaad een heel aangename prijs kwaliteit verhouding.

kerstgroeten

Ali, die zondag wederom haar sofshel draagt bij een lekkere wandeling.
 
Ik heb de sofshell ook gekocht.
Bevalt me prima, erg goed winddicht, mooi afgewerkt en de ritsen lopen uitzonderlijk soepel.

Groet Marcel
 
vorige week ben ik er geweest, leuke winkel en erg leuke spullen die niet al te duur zijn. De wind- waterdichte fleece bevalt goed.

JW
 
In de Op pad van April 2005 zag ik een advertentie staan van Keela outdoor. Ze hadden toen een lezersaanbieding voor een Zenith Softshell die waterdicht/winddicht en ademend is.Het heeft mijn aandacht getrokken en ben eens gaan kijken of hun site. De prijs is goedkoop. Ik vraag me af of het een goed product is te gebruiken om mee te wandelen. het lijkt me erghandig als je in de bergen ben en het wordt wat kouder als je op de top bent. Heeft iemand ervaring met deze softshell. Op hun site zie ik nogmeer goedkope producten als je het vergelijkt met een Bever. Kaniemand vertellen of het de moeite waard is om het te kopen of het dus goed spul is.


Groeten
Paul
 
hey paul,

ik heb dezelfde aanbieding gezien en er meteen gebruik van gemaakt. aangezien ik het blad altijd los kocht. ik heb der totaal geen spijt van. het is echt een geweldig jack. harstikke licht, soepel lopende ritsen en perfect wind en waterdicht.

veel succes ermee,

mzzl,
rens
 
>hey paul,
>
>ik heb dezelfde aanbieding gezien en er meteen gebruik van
>gemaakt. aangezien ik het blad altijd los kocht. ik heb der
>totaal geen spijt van. het is echt een geweldig jack.
>harstikke licht, soepel lopende ritsen en perfect wind en
>waterdicht.
>
>veel succes ermee,
>
>mzzl,
>rens

Hey Rens

Thanks voor je reactie.
 
Ik reageer misschien een beetje laat, maar ook ik heb gebruik gemaakt van deze aanbieding van oppad. En ik ben echt van mening dat deze jas niet echt voldoet.

Tijdens het fietsen waait de jas gewoon ronduit door. De isolatie waarde is bijna 0, voor een softshell zou ik wat meer isolatie verwachten. En het materiaal aan binnenzijde voelt al heel gauw broeierig aan. Waterafstotend is hij wel, het water pareld er iig wel mooi af. Als ik hem gekocht zou hebben zou ik hem ontevreden terug gebracht hebben. Want ik verwacht toch wel iets meer van het concept van softshell.

De jas ziet er wel leuk uit, maar is meer geschikt als vrije-tijds jas dan als echte softshell, ik ben dan ook nog steeds van plan een echte softshell te kopen.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan