Outdoorvereniging?


Status
Niet open voor verdere reacties.
Geachte buitensporters,

Samen met een paar enthousiaste mensen uit mijn omgeving ben ik begonnen met het opzetten van een outdoorvereniging in de regio Tilburg / Den Bosch. Net als bij de voetbalclub, maar dan anders!
Outdoorvereniging Out & Active richt zich op een brede groep mensen die eens in de drie weken met elkaar het buitensporten in de brede zin des woords gaan beleven. De aangeboden activiteiten zullen erg divers zijn en het belangrijkste is de ongedwongen groepssfeer die er heerst.

Inmiddels zijn wij met een vierkoppig bestuur bezig met de ledenwerving. Ben jij na het lezen van deze informatie enthousiast geworden en wil je extra informatie hebben dan kun je daarvoor bij mij terecht.

Alvast bedankt voor de interesse!

Met sportieve groet,

Jeroen van den Nieuwelaar,
jeroen.vandennieuwelaar@student.fontys.nl

P.S. Dit initiatief heeft misschien in eerste instantie veel weg van club hiking-site.nl. De activiteiten die Out & Active gaat organiseren bestrijken een breder scala aan buitensporten. Het is absoluut niet onze bedoeling om Raymond en club hiking-site.nl voor de voeten te lopen.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan