Paalkampeerterrein Kaapweg


Vandaag ben ik na mijn werk even gaan kijken op het paalkampeerterrein Kaapweg tussen Hilversum en Baarn. Daar wil ik misschien een nacht gaan kamperen met een groep.
De locatie vond ik erg mooi: veel ruimte tussen de bomen en vlakke plekjes zonder stronken e.d. De paalkampeerplaats is wel naast het pad en... ...binnen gehoorafstand van een snelweg.
Ik zou graag de ervaringen van anderen willen horen. Heeft er iemand wel eens gekampeerd en wat was je ervaring met deze plek en de snelweggeluiden 's nachts?

Ik hoor graag jullie reacties. Huib
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Ik lag laatst bij de Paal aan het Holandsdiep. geweldige locatie allen de industrie aan de Moerdijk was nogal rumoerig. Zelfde geluid als aan een rijksweg zeg maar. Maar ik slaap daarom niet minder. te moe van het lopen denk ik dan en die borrels voor het slapen gaan helpen ook wel.
 
Hi Huib,

Afgelopen mei of juni heb ik aan de Kaapweg gestaan en ik kan me niets herinneren van snelweggeluid. Het is inderdaad een mooie plek. Wel met enige regelmaat een trein maar dat houd na middernacht ook op.
Slaap lekker,

Rob
 
Ik heb daar eind augustus nog geslapen. Het is een open plek maar door het fiets pad wat toch wel veel gebruikt wordt heb je niet het idee om dat je echt weg bent.

Ook het water uit de kraan stinkt en heeft niet een smakkelijke kleur.


Maar verder goed geslapen. Het bos eromheen is ook leuk.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan